Toate formele de alergie, identificate sau neidentificate inca, au o singura cauza spirituala si anume retrairea anumitor momente neplacute din trecut in prezent.

Toate alergiile sunt forme de manifestare ale programelor ce functioneaza in mod automat, iar aceste manifestari pot aparea la oricine.

Identificarea cauzei va duce automat la inlaturarea efectului, dar pentru asta trebuie sa vrei sa intelegi ce se intampla cu tine, si sa iti doresti sa iti traiesti viata in afara experientelor trecutului.

In linii mari, este vorba de asocierea unui gust, miros sau atingere cu o persoana, animal, sau situatie, si de fiecare data cand conjunctura se repeta, in mod automat vei manifesta la nivelul corpului fizic o reactie de respingere.

Mai exista o forma de alergie, dar aceea este autoindusa, pur si simplu ai auzit, sau ai vazut, poate chiar in familie, pe cineva alergic, si fie ti s-a parut interesant sa primesti aceeasi atentie, fie ti s-a spus ca semeni cu persoana alergica.

Formele mai dure ale alergiilor au legatura cu principiul feminin sau masculin, cu neacceptarea la nivel foarte profund a unor situatii de viata, ce pot aparea la orice varsta, si atunci te inflamezi, iti plangi putin singur de mila ( lacrimarea ochilor), si ai vrea sa iesi din pielea ta ( mancarimea).

Intrebarea pe care io o pun tuturor celor cu care lucrez este : Gandeste-te de fapt ce nu poti suferi?

Este recunoscut medical ca orice viroza sau raceala are o baza alergica, dar ceea ce nu se spune este ca de fapt aproape toate bolile au in samburele initiatic un aspect alergic.

Toti suntem alergici la situatiile care ni se par urate, sau in care nu suntem apreciati, sau cand ni se pare ca suntem tratati altfel decat vrem, etc. Dar ar trebui sa fim constienti ca daca nu rezolvam anumite aspecte ale trecutului, pe care ar trebui sa il lasam in istorie, prezentul va fi un chin, iar viitorul doar un program tv pe termen lung.

Aceste alergii, capatate in copilarie, vor deveni baza pentru dezvoltarea tuturor bolilor autoimune, cancere si alte tipuri de afectiuni grave, precum alzhaimer. Toate sunt bazate pe incapacitatea de a te iubi si accepta pe tine insuti, ceea ce duce la ura- de multe ori neidentificata- fata de tine insuti, si implicit fata de Dumnezeu.

A invata sa te iubesti este poate unul dintre cele mai complexe procese ale drumului spiritualitatii.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea.

De la mine pentru tine cu infinita 💙