De cate ori ai spus MULTUMESC astazi?

Zi de zi, trecem din visul de noapte in visul de zi, fara sa ne dam ragazul de a respira macar 1 data adanc si a spune multumesc pentru tot ceea ce este, pentru tot ceea ce ai, pentru tot ceea ce esti, si mai ales pentru sansa pe care o ai ca astazi sa devi o persoana mai buna si sa-i ajuta pe toti cei din jurul tau.

Ne plangem incontinuu si ne-am obisnuit sa ne consideram victime ale tuturor circumstantelor din jurul nostru, cautand vinovati pentru tot ceea ce ni se intampla. Alergam dupa bani, relatii, situatii imaginare, si nu ne dam seama ca viata trece pe langa noi, in timp ce suntem prea ocupati cu incalceala din capul nostru.

Apoi apare frica. Frica de a nu fi, de a pierde, de a nu fi vazut, apreciat, mangaiat, frica de a nu te incadra in sabloanele unei societati profund bolnava, violenta si acaparatoare.

Iar cand lucrurilr nu se inyampla cum ai vrea tu, o iei in deriva si incepi sa te lamentezi. Dar oare nu cumva ai uitat sa creezi ceea ce vrei?

Puterea noastra e plecata brambura in tot ceea ce ne inconjoara si ne identificam cu materia pe care o ridicam la nivel de idol.

Dar sa-ti spun un secret… Cata vreme vei iubi lucrurile si vei folosi oamenii pentru a-i transforma in sclavii ce trebuie sa te asculte, sa te sustina, sa te compatimeasca, sa te aprecieze, sau sa te incurajeze, s-ar putea sa decazi din calitatea fireasca de creator si sa devi victima a societatii. Nimeni nu este obligat sa faca nimic pentru tine, caci fiecare are propria viata si propriile incercari pe care trebuie sa le treaca.

Daca primesti un ajutor, multumeste. Daca ai pe cineva care e acolo pentru tine, multumeste. Daca ai deschis ochii dimineata, multumeste. Daca ai baut un pahar cu apa, multumeste.

Multumeste pentru tot ceea ce este, asa cum este, chiar daca inca nu intelegi de ce ti s-au intamplat anumite lucruri. Si tine minte, ca tot ceea ce s-a intamplat ieri, este deja trecut. Fa-ti un serviciu si lasa trecutul ieri. Azi, ai posibilitatea de a creea. Si ceea ce creezi azi, vei trai maine.

Multumesc Cerului si Pamantului pentru tot ceea ce am, pentru tot ceea ce sunt si pentru tot ceea ce pot face. Multumesc, multumesc, multumesc!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita đź’™