Oare cum ar fi aratat omenirea astazi daca toata forta si energia ce s-au folosit pentru violenta, ar fi fost canalizate spre iubire si intelegere? Cati dintre noi ar mai fi fost astazi aici?

Ne intrupam de mii de ani, si ne traim existentele scurte, repetand aceleasi greseli, macinand aceleasi ganduri, reiterand fapte ce nu fac altceva decat sa ne tina blocati in aceleasi sabloane mentale.

Ii privim pe cei din urma ca pe inapoiati si ajungem sa ne miram de inventii antice pe care tot noi le-am inventat. Poate ca azi scriu pe ecranul unui telefon, asa cum scrijeleam acum mii de ani pe o tablita de lut. Diferente de progres tehnologic, dar altfel ne-am schimbat?

Se spune ca fiecare suflet uman a avut intre 300 si 500 de reincarnari. Cata violenta si cata karma sa aduni, incat sa nu simti in interior adevarul acestor cuvinte? Te-ai intrebat vreo data de ce violenta iti este mai la indemana decat iubirea? De ce ti-e mai usor sa acuzi, decat sa ierti si sa uiti?

Si nu e de mirare ca din ce in ce mai multi oameni se trezesc din hipnoza si incep sa se minuneze de ei, cei care au fost ieri.

Constiintele se trezesc si tot ceea ce mai ai de facut este sa iti astamperi setea care te cuprinde. Nu e greu, dar nu ceda. Forteaza-te sa bei, caci doar asa poti sa scapi din mrejele aburilor hipnotici ce incearca sa te invaluie inapoi.

Viata poate fi frumoasa, daca inveti sa o creezi. Daca renunti la furie, indignare, razbunare, violenta, stress, depresie, suferinta si frica. Daca tot noi, cei de alte dati, am creeat si intretinut toate acestea, nu este oare posibil ca tot noi sa le remediem? N-am putea sa renuntam la trecut? Cu ce ne ajuta sa traim in vesnicul ieri?

Exista tehnici care te ajuta sa te reinventezi, sa te redescoperi si sa intelegi ce ti-a lipsit atatia amar de ani. Un Univers intreg te asteapta sa il cunosti. Un Univers intreg asteapta sa ceri. Alegerea este numai a ta.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire