Cui nu-i place sa primeasca? Chiar si cei care spun ca nu vor nimic, vor sa le fie respectata vrerea. Dar ei macar stiu ce vor.

Toata lumea isi doreste atentie, acceptare, validare, incurajare, respect, iubire… Si toata lumea cere si pretinde aceste lucruri, dar cand nu se intampla asa cum se asteapta, tragediile incep sa apara.

Sunt doua aspecte ce trebuie invatate, daca vrei mai mult de la viata.

Primul este ca daca vrei sa primesti, invata sa dai. Fiecare lucru pe care ti-l doresti sa ti se intample tie, trebuie intai sa-l faci sa functioneze in interiorul tau, iar apoi sa il aplici in jurul tau. Daca vrei sa fii acceptat asa cum esti, accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Daca nu iti place sa fii judecat, opreste-te din a-i eticheta pe ceilalti, caci pana la urma, toti ceilalti nu sunt decat o alta manifestare a ta, care iti arata exact acele aspecte disfunctionale din tine. Acesta este modul de a scapa de toata toxicitatea interioara, care otraveste, imbolnaveste, raneste si murdareste toate aspectele divine pe care le ai.

Iar al doilea aspect, ce tine de gradul de initiere in intelegerea vietii si a integrarii Legilor in existenta cotidiana, este acela de a nu astepta, sau pretinde rasplata, pentru nimic. Te ajut pentru ca pot, vreau si imi face placere sa o fac, caci doar asa pot sa-l demonstrez pe Dumnezeu in interiorul meu. Te iubesc pentru ca existi, si multumesc pentru onoarea de a te avea in viata mea. Nu-mi pasa cum te privesc ceilalti, nu-mi pasa ce crezi tu despre mine si nu-mi pasa de cum te consideri, sau desconsideri, tu pe tine. Pentru mine esti perfect, pentru ca vad ceea ce tu inca nu vezi, si stiu ceea ce inca tu nu stii. Si mai stiu ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge si tu sa vezi si sa stii, sa intelegi ca in tine este lumina, iubirea si respiratia lui Dumnezeu.

Dumnezeu este in tot si toate, inceputul si sfarsitul, iar Universul lui Dumnezeu este mai mult decat iti poti tu imagina si mult mai mult decat poti simti.

Sfant, sfant, sfant, este Domnul Dumnezeul ostilor ceresti.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire.