Una dintre cele mai importante lectii in viata este aceea de a multumi, aprecia, transforma si folosi ceea ce ai.

Daca tu vrei ciocolata si viata iti da lamai, bucura-te si in loc sa plangi dupa ceea ce ai vrea si nu ai, realizeaza ca puterea sta doar in capacitatea ta de transformare.

Si nu mai compara lamaiile pe care le ai, cu ciocolata pe care o visezi irosind clipe pretioase de viata. Priveste aparenta realitate cu ochii constiintei hristice, si cu siguranta vei incepe sa intelegi cum sa devi un magician, un alchimist, ce poate intoarce orice situatie aparent nefavorabila, in cea mai frumoasa experienta pe care ai trait-o pana acum. Pana acum, pentru ca e ultima, pe celelalte le-am uitat, caci important este sa nu uiti ca traiesti acum si aici. Acum 5 minute este istorie, si este adevarat ca este doar istoria ta- caci istoria ta nu coincide cu istoria nimanui, decat atunci cand este impusa! Daca vrei neaparat sa scrii istorie, nimeni nu te poate opri. Dar daca vrei sa traiesti, sa fii viu si sa te bucuri de tot ceea ce exista, sterge ceea ce te leaga de istorie si pastreaza doar samburii de intelepciune ce se afla in fiecare experienta. De ce sa pastrezi si emotia pe care ai trait-o, si pe care daca o readuci, sau nu o lasi sa se duca, iti fura prezentul? Si daca iti fura prezentul, iti modeleaza in mod automat viitorul.

Avem mai multe corpuri decat suntem invatati si din pacate, ne identificam doar cu unul dinte ele, incarcandu-le pe celelalte cu prea multe automatisme si programe. Corpul fizic este minunat asa cum este- nu cum ti-ar placea tie sa fie, si este corpul precipitat in materie, cu care ne desfasuram activitatea in aceasta dimensiune. Dar trebuie sa avem grija si de celelalte corpuri, caci nu exista unul mai important decat celalalt.

Corpul fizic il folosim pentru o anumita perioada de timp, dupa care il parasim si materia se va reintegra in tarana din care a prins forma. Mama Pamant isi revendica Elementele, iar Tata Dumnezeu isi continua planul pe care il are pentru fiecare Suflet in parte.

Asa ca aminteste-ti macar o data pe zi ca nemurirea corpului fizic este iluzorie si invata sa te bucuri de fiecare moment al existentei pe Pamant. Respira si cupleaza-te la natura, iar daca pana acum ai considerat ca viata ta e plina de lamai, priveste lamaiile cu iubire si in mod magic se vor transforma in cea mai delicioasa ciocolata… poate cu crema de lamaie?

Cum sa nu iubesti viata, cand ai sansa de a deveni magician?!

Iubirea este cheia calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire