Duminica 29 septembrie, la ora 12, la Bistro Berestroika (Aleea Cauzasi nr.57, 030803) Bucuresti

Pe frontispiciul Templului din Delphi, cei care intrau pentru a-si afla sortii prin intermediul Pithiei, oracolul virginian, citeau un avertisment-indemn: cunoaste-te pe tine insuti!

A te cunoaste pe tine insuti ar putea fi cea mai mare aventura a vietii pe acest Pamant si este de fapt cea mai mare provocare pe care desi toata lumea o primeste, putin sunt cei care au curajul de a pasi pe cale si de a patrunde in misterele ce alcatuiesc mintea si modul de a gandi.

Orice se invata si totul este relevat atunci cand vrei sa intelegi ce ti se intampla, cum de ti se intampla si in ce fel trebuie sa te pozitionezi pentru a te simti liber, fericit si implinit in viata.

Si pentru ca subconstientul nostru ocupa 95% din prezent, insumand tot ceea ce am fost, suntem si vom mai fi, devin importante constientizarea aspectelor interioare si a automatismelor care ne conduc viata, pentru a reusi sa aduci lumina in interior. Iar cand lumina patrunde, face loc iubirii hristice.

Seminarul este interactiv si cu multe exemple practice, care sa te invete cum sa aplici spiritualitatea in viata de zi cu zi, in fiecare moment, cu fiecare respiratie, astfel incat sa inveti sa te extragi din tiparele suferintei si ale fricii.

Vino sa cunosti copilul din tine, sa-l intelegi, sa-l accepti si sa-l remodelezi cu iubire, transformandu-l intr-un bun sfatuitor. Preia controlul vietii tale!

Pentru inscrieri e-mail la frotaru@gmail.com, sau mesaj cu numele si datele de contact. Pentru alte informatii tel la 0722 744 295

Pret recomandat 246 lei in sistem donatie.

Atentie! Nu se accepta intrarea in locatie cu bauturi si produse alimentare din exterior.

Va asteptam cu drag!