De foarte multe mii de ani, asa numita “constiinta” de victima ne guverneaza din interior si proiecteaza astfel in exterior tot ceea ce ni se pare real.

Pentru ca suntem deconectati de la imensa sursa energetica de lumina si iubire, partial sau total, de cele mai multe ori nu avem capacitatea de a ne repozitiona in interiorul nostru, pentru a ne realinia la geometria sacra care ne-ar da posibilitatea de a-l gasi pe Dumnezeu in interiorul nostru, si de a-l vedea pe Dumnezeu in toti ceilalti, sau in tot ceea ce ne inconjoara.

A fi victima este rezultatul direct al modului de a gandi si in principal vine din atasamente. Atasamentele vin din dorinte, iar sistemul in care ne invartim este de fapt o forma de manifestare a fricii primordiale.

Este un fapt binecunoscut deja ca cele doua mari energii care exista, sunt iubirea si frica, iar in Universul lui Dumnezeu, iubirea poate darama orice bariere.

Atasamentele sunt, dupa cum spuneam, dorinte ascunse, dar la care se adauga si frica de a nu reusi, sau frica ca nu se va intampla asa cum vrem, sau frica de schimbare. Ne agatam de orice avem impresia ca stim, si nu vrem ca ceea ce stim sa se schimbe, caci nu ne simtim pregatiti pentru a schimba ceva.

Acest tip de gandire a tinut omenirea pe loc si a provocat toate aspectele ce s-au derulat pe parcursul a ceea ce noi numim istorie.

In Univers totul se misca si totul se schimba, in fiecare secunda. Si tocmai de aceea, exista posibilitatea ca si noi sa ne schimbam in fiecare secunda. De ce as ramane intepenit intr-o anume credinta, cand am posibilitatea infinita de a creea asemenea lui Dumnezeu, atunci cand invat sa o fac.

Toate credintele, toate obiceiurile si toate gandurile noastre vin din aceste zone, pe care io le numesc negre. Viata pe Pamant ar putea fi mult mai frumoasa, daca in loc sa ma consider o victima si sa port in interior sute de credinte limitative, as respira adanc si mi-as spune ca din acest moment, incep sa cred ca totul e posibil, ca pot totul in Dumnezeu care ma intareste, si nu mai iau de bun nici un fel de lege umana, pana nu o trec prin filtrul constiintei mele si al Legilor Universului.

Refuz sa mai fiu o victima a situatiilor, a conjuncturilor, a parerilor altora-indiferent de cine sunt ei, refuz sa mai apar in ochii altora ca o persoana complet neajutorata, refuz sa consider ca ma simt mai bine cand sunt compatimit/a sau privit/a cu mila si refuz sa mai fiu o victima a subconstientului, a copilului interior si al Egoului Negativ, ce sunt active si la conducere in interiorul meu. Aici si acum ma declar perfect capabil/a sa imi fac ordine in viata si sa devin stapan/a pe viata mea.

Puterea interioara se dobandeste prin intelegerea modului de functionare al Egoului Negativ, si prin invatarea modului de a prelua puterea personala prin impunerea ei cu delicatete si fermitate asupra subconstientului si a Copilului Interior.

Refuzul de a fi victima, te repozitioneaza in relatia cu Sufletul si iti deschide canalele spre infuzarea cu lumina si apoi cu iubirea divina.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea.

De la mine pentru tine cu infinita iubire.