Niciodata, dar niciodata, nu-ti preda puterea catre ceea ce simti, indiferent de gradul de constientizare pe care crezi ca il ai!

99,9% din cazurile in care crezi ca ceea ce simti este real, intreaba-te, daca este real, sau de unde vine?

In interiorul nostru, exista mult mai multe niveluri de simtire, si toate au doua forme de manifestare. Una provine din Ego negativ, si una vine intr-adevar de la Dumnezeu. Dar, pentru a o gasi pe cea din urma, trebuie sa analizezi cu multa claritate si intelepciune, toate aspectele conflictuale ce se manifesta tine, sa le identifici provenienta si sa le lasi sa se duca.

Noi oamenii judecam prea mult, si Ego negativ stie cum sa profite de orice situatie, si sa se foloseasca de ea, ascunzandu-se sub diverse masti.

A simti ceea ce vine de la Sinele Inalt si de la Dumnezeu, este o binecuvantare, dar nu are nimic in comun cu modul nostru de a gandi. Pentru a primi in interior intelepciunea si ghidarea divina, ar fi necesar sa invatam sa lucram cu noi insine si sa discernem intre informatiile benefice si cele care ne vor conduce catre o alta cale, foarte departe de Imparatia Lui Dumnezeu. Iar diferenta este foarte subtila.

Daca simti ceva, orice, nu te agita, nu te impacienta si nu te grabi sa actionezi, indiferent de gradul de vibratie din interior. Ba chiar as spune ca, cu cat mai mare este disconfortul interior, indiferent daca este in sensul placut sau neplacut, cu atat mai mare este necesitatea de a investiga la toate nivelurile, mesajul pe care corpul tau il manifesta. Si asta indiferent de capacitatile de chanelling, clarviziune sau clarauditie, pe care unii le poseda.

De obicei, daca informatia vine de la Dumnezeu, in interior este liniste, pace si iubire. Orice implica palpitatii, sau vibratii, sunt aspecte ale Egoului Negativ, ce uneori ia forme de divinitate.

Asa ca nu te mai lasa pacalit, si fii constient ca Dumnezeu nu lucreaza doar la un singur nivel. Pentru ascensionare si pentru a intra in Imparatia Lui Dumnezeu, este necesar sa maiestresti nivelul mental, nivelul emotional si nivelul fizic, la un loc, si in mod egal.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire