In acest plan al realitatii fizice, cu care ne confundam pana la identificarea totala, nu prea sunt multe lucruri pe care sa le putem controla.

Desi de multe ori avem impresia ca putem sa modificam asa numita realitate, de fapt ne autoiluzionam, caci daca putem schimba unele aspecte, cum ar fi sa ne jucam cu vremea, sa obtinem lucruri marunte atunci cand vrem, sa influentam putin anumite energii, si multe altele, ceea ce nu putem face, si ar fi bine sa fim constienti de acest aspect, nu putem schimba Planul Divin al Lui Dumnezeu. Planul Sufletului fiecaruia dintre noi, face parte din acest Mare Plan.

Munca noastra consta de fapt in intelegerea acestor aspecte, in invatarea intelepciunii din fiecare lectie de viata, care duce la deschiderea constiintei, si din ruperea legaturilor de identificare cu planul fizic.

Traim pe Pamant, dar suntem mai mult decat un corp fizic si mult mai mult decat ceea ce gandim ca suntem, iar tot ceea ce ni se intampla, se intampla pentru ca avem de invatat, de echilibrat, de curatat si de asimilat toate aspectele planului fizic.

Exista Legi, pe care fara sa ne dam seama, le activam si care se vor manifesta implacabil, fara a ne da posibilitatea de a le ocoli. Oricum, nu asa ar trebui privite lucrurile. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Poti amana, poate chiar pentru o alta viata, dar echilibrul, mai devreme sau mai tarziu, se va restabili.

Cel mai important este sa inveti cum sa privesti aceste lucruri, cum sa nu te mai transformi in victima, sau in agresor, si cum sa te stapanesti pe tine insuti. Maiestria incepe sa apara atunci cand devi bine cu tine, si cand intelegi ca tot ceea ce este in jur, exista si se intampla pentru ca tu sa urci pe scara constiintei.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire