WORKSHOP

20 OCTOMBRIE 2019

Cine sunt? Cum sa ma inteleg? De ce fac anumite lucruri? De unde atatea ganduri? Ce sa fac cand simt ca sunt pus in fata unor alegeri dificile? As putea sa nu mai sufar?
Acestea sunt o parte din intrebarile pe care orice personalitate si le pune in momentul in care constiinta incepe sa se trezeasca.
Vino la workshop sa identificam impreuna care sunt programele care ne fac pe toti sa nu ne mai simtim bine cu noi insine si cum sa aplicam diferite tehnici pentru a scapa de sub automatismul cotidian.
Karma si Darma sunt usor de identificat, important insa este sa stim ce facem dupa ce incepem sa intelegem. Orice metoda ai aplica, va functiona mult mai repede si mai profund, daca constiinta este deschisa si daca ai invatat cum sa nu te mai identifici nici cu corpul fizic, nici cu situatiile din jur. Suntem mai mult decat corpul fizic si mult mai mult decat mintea noastra.
Te astept cu drag sa pasim impreuna pe calea preluarii controlului asupra Subconstientului si a Copilului Interior.


Donatie recomandata 222 lei

Locatie: Berestroika Pub, Aleea Cauzasi nr.57, Bucuresti, 030803
Ora de incepere: 12

In incinta localului nu este permisa intrarea cu produse din afara. La pranz va exista o pauza de 1h, in care se poate servi masa

PS – Cu cat vii cu mai multe intrebari, cu atat mai bine!

Pentru inscrieri si informatii suplimentare -frotaru@gmail.com; 0722 744 295

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire