De multa vreme aud tot felul de superstitii legate de oglinzile din casa, care mai de care mai amuzante. Dar si mai amuzant este modul in care se da crezare tuturor zvonurilor, pornite, scornite si intretinute de oameni plini de frici, ce nu si-au pus niciodata intrebarea daca e sau nu adevarat ceea ce au auzit.

Superstitiile exista de cand lumea. Fie ca le numim amulete, fie ca atribuim insusiri rele unor obiecte, animale sau obiceiuri, ele au aparut atunci cand mintea omeneasca nu a putut explica un anumit lucru, si sunt in general o reactie ce are la baza frica, generata de Ego-ul negativ.

In ceea ce priveste oglinzile, s-a descoperit intr-un oarecare moment, ca folosirea unui geam pe spatele caruia se aplica o solutie pe baza de argint, creeaza o suprafata ce reflecta mai bine imaginea, decat luciul apei, sau metalul bine slefuit.

Argintul, care de altfel in Egiptul antic era mai valoros decat aurul, este metalul cel mai usor de amprentat energetic. Normal ca oricine se uita intr-o oglinda, isi va lasa acolo o amprenta energetica.

Dar de aici si pana la isteria de a considera oglinzile, si in special cele vechi, malefice, este doar creatia unor oameni cu o foarte bogata imaginatie, dar care nu este controlata de Sine, sau de Sinele Inalt.

Ca se pot aplica logaritmi ce nu apartin Imparatiei Lui Dumnezeu, asa numitele vraji, asupra oglinzilor, este perfect adevarat. Dar sa fim constienti ca acesti logaritmi se pot amprenta pe absolut orice, atat material cat si la nivel de corp energetic, pentru ca totul pleaca din forma gand pe care o trimitem catre persoane sau obiecte.

Dar orice se poate si dezamprenta, incarca energetic pozitiv si sigila cu o noua energie.

Sa arunci lucrurile vechi pentru ca ti-e frica, inseamna ca nu stii Legile, ca te-ai departat de Dumnezeu si ca preferi sa traiesti in ignoranta. Orice lucru nou provine dintr-un lucru vechi, ce la randul lui a fost nou, si tot asa pana la primul creator al oglinzii. Energia nu se distruge, se transforma. Si intreg Universul este mental.

Si daca tot ti-e frica de oglinzi, gandeste-te de 2 ori inainte de a-ti face o poza. Caci orice poza este tot o oglinda 😊

Cei care stiu, pot vizualiza la nivel atomic componentele oglinzii, pot curata la nivel de camp si aplica o noua energie.

Cei care nu stiu cum, pot sa se aseze in fata oglinzii, sa inchida ochii, sa vizualizeze oglinda si sa-i spuna TE IUBESC.

Si asta este valabil atat pentru lucrurile vechi, cat si pentru cele noi.

Si nu uita, ca doar credinta ta intareste sau dizolva orice aspecte ale vietii.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita 💙