Reiki este o frumoasa simfonie ce are ca scop racordarea puterii energiei Vietii Universale, a Ki, la instrumentul din fiecare, astfel incat Muzica Universului lui Dumnezeu sa cante prin tine, cel care doresti sa devii un instrument Divin de ajutare, atat a semenilor tai, cu care devi una, cat si a Planetei, a Sistemului Solar, a Galaxiei…

Pentru mine Reiki nu este o tehnica, ci o initiere in Imparatia Lui Dumnezeu, un pas asumat in dòrinta devenita constiinta, de a impartasi Iubirea, prin lucrul cu Lumina Divina.

Cred ca este important pentru cei ce vor sa invete sa ajute, sa inteleaga bine anumite Principii, inainte de a primi acordajul Reiki. Si de aceea mai cred ca este si mai important, sa alegi cu discernamant unde si cine sa iti fie Maestru, pentru ca, fara a judeca pe nimeni, nu intotdeauna cele mai ieftine sau la indemana oferte sunt cele mai bune. Nu se poate face acordajul prin spatiul virtual, fara a fii constient ca nici nu vei beneficia de intreaga aura a Maestrului, indiferent de ce impresie are acesta despre el.

Am vazut multe anunturi de initieri in Reiki, facute de tot soiul de oameni ce au impresia ca sunt Maestrii doar pentru ca au invatat tehnica, dar in interior sunt fragmentati si neridicati din imperiul lui Ego.

As da un sfat, tuturor celor care au ochi sa vada si urechi sa auda, sa nu isi mai dea acordul catre oricine, oricand si oricum, caci iti pui la dispozitie puterea, pe care multi stiu sa o foloseasca in favoarea lor si in defavoarea ta, care renunti la o alta parte a pretioasei tale puteri. Evitati tot ce inseamna gratuit, caci conform Legii, echilibrarea fortelor Universului trebuie sa se faca. Acelasi lucru este si cand ti se ofera ceva ori cadou, ori foarte ieftin. Io ii numesc vanatori de energie, pe toti cei care nu au pasit inca in Imparatia Lui Dumnezeu, dar care manipuleaza constiinta celor care inca nu s-au trezit.

Este miraculos sa poti sa iti ajuti un seaman, sa poti sa il vindeci, sau sa ii ameliorezi durerea, dar tine cont ca atunci cand lucrezi in Lumina si Iubire, puterea se multiplica infinit, prin Iubirea Lui Dumnezeu. Caci de tine depinde doar o mica parte, cum ar fi cunostiintele de anatomie fizica si energetica. Restul vine de la Dumnezeu, Ingeri si Arhangheli, Maestrii ascensionati integrati, Sfinti, Extraterestrii Hristici si alti lucratori benefici de lumina si iubire, aflati pe Calea Ascensionarii integrate.

Desi sunt Maestru Reiki, si lucrez mult ca terapeut, de multe ori cu rezultate incredibile, nu mi-am asumat niciodata reusita si evit laudele- nu io Doamne, nu io, fie Numele Tau slavit in veci. Va recomand sa fiti atenti la cuvintele pe care oamenii le spun despre ei insisi. De multe ori asa poti gasi indicii despre orgolii si alte manifestari ascunse ale Ego-ului negativ.

Pe cei interesati de o alta linie de acordaj in Reiki, ii rog sa dea mesaj. Vom organiza in curand o grupa de initiere, doar pentru cei care au vibratia Luminii si Iubirii in interior.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire