Planul fizic se spune ca nu este real, si este adevarat atata timp cat nu te trezesti si nu intelegi dimensiunile ce se intrepatrund, si modul in care “realitatea” devine reala.

Hipnoza care te face sa te identifici doar cu unul din Planurile Divine, este cea pe care o poti combate prin voinata, cu determinare, si cu dorinta arzatoare de a depasi aparenta si a ceea ce numesc unii, limitarea corpului fizic.

Aceasta aparenta limitare vine din neintelegerea Legilor, a Oglnzilor, a Planurilor, a multidimensionalitatii Spiritului, a Fetelor Lui Dumnezeu si a Planului Divin.

Nu exista un singur adevar, asa cum nu exista un singur corp, asa cum nu exista un singur nivel de intelegere. Propriile noastre credinte ne impun limitarile si aceasta este una dintre cele mai importante lectii pe care fiecare individ in parte o va transcende la un anumit moment. Insa exista un singur Plan al Lui Dumnezeu, un Plan pe care nu-l putem deslusi cu mintea care judeca, care separa, care raneste si care sufera.

Fiecare dintre noi are propriul Plan al Sufletului, care face parte din Marele Plan.

Dar ca sa il poti urma, este necesar sa vrei sa il aflii, si nu prin intermediul unui ajutor din afara, cum ar fi clarviziunea sau clarauditia altuia. Acestea se pot folosi doar in cantitati limitate, pentru ca orice informatie ce vine prin celalalt, nu este decat o informatie ce trece prin sistemul lui de gandire. Cele mai valoroase informatii in propria dezvoltare, sunt cele pe care le descoperi singur, pe care le simti vibrand in interior si pe care, chiar daca nu iti plac, le stii ca sunt adevarate. Sunt pretioase tocmai pentru ca vin de la un alt tine, tu ce te afli in asa numitul Sinele Inalt.

Preluarea puterii asupra a tot ceea ce se afla si se intampla in interiorul tau, este modul in care iti afirmi clar intentia de a renunta la somnul hipnotic si de a te extrage din a fi un robot ce actioneaza la comanda unora ce pot manevra tipul de ganduri pe care le tot invarti in interiorul mintii si genereaza sisteme de gandire rigide, bazate pe frica si separare.

Atunci cand vrei, sa vrei cu adevarat! Caci doar asa poti sa bati la usa ce se va deschide. Bate cu toata credinta, simtirea si dorinta pe care le poti aduna in spatiul sacru al inimii.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire