Poate ca cel mai greu de inteles pentru majoritatea omenirii este intelegerea termenului de a se preda, de a abandona lupta inutila si de a se inchina, adica de a capitula in fata Lui Dumnezeu, a Universului.

Este greu sa renunti la o parte din ceea ce ai fost invatat sa gandesti, la atasamente stereotipe, la judecati, la a te considera mai bun- sau mai putin bun in acelasi timp, la a fii nesincer cu tine si cu ceilalti, de a crede ca stii mai bine, sau la neostoita lupta de a-ti arata valoarea. Si sunt mult mai multe. Dar toate nasc conflicte interioare, conflicte ce duc la agresivitate, agresivitate ce din interior razbate in afara, si apoi ne intrebam ce se intampla cu trupul meu fizic care incepe sa sufere, sau ce are toata lumea cu mine si cum de nimeni nu ma intelege. Dar tu te intelegi? Tu stii ce vrei?

Pamantul este o Scoala a Misterelor foarte grea, dar si atunci cand inveti cu sarguinta, incredere si devotament, “diploma” de absolvire iti va asigura un loc de munca in serviciul Lui Dumnezeu si in slujba umanitatii.

Suntem mai mult decat un corp fizic, iar “realitatea” desi precipitata si foarte densa, este virtuala. Posibilitatile noastre de a o schimba sunt nelimitate, dar pentru asta trebuie sa renunti la a te identifica cu materia din planul fizic.

Inchinarea, este renuntarea la conflicte, la pareri, la orgolii, pentru ca devi constient ca prea multe lucruri nu le poti controla, si dai la o parte mica minte necunoscatoare umana, pentru a permite mintii inalte, sau a sinelui tau inalt, sa isi faca treaba in lumina Planului Sufletului tau.

Mai inseamna si renuntarea la a crede ca stii, sau ca esti mai bun, sau ca meriti altceva. Sau renuntarea la neincredere, la separatie, la frica. Dar si renunta la a intoarce si a suci aceleasi ganduri care nu fac decat sa te raneasca nu numai pe tine, dar si pe toti cei implicati direct sau indirect. Caci chiar daca nu suntem constienti si nu intelegem cum, toti suntem interconectati, caci toti provenim din aceeasi energie creatoare.

Abandoneaza-te constient catre Imparatia lui Dumnezeu si lupta impotriva lui Ego negativ. Cere sa fii indrumat si crede cu toata fiinta ta ca fara Dumnezeu nimic nu exista. Dumnezeu in mine, in tine, in noi.

Lasa Universul sa functioneze cu Lumina si Iubirea lui Dumnezeu, si nu mai interfera cu Legile Lui, caci acestea sunt implacabile. Ghideaza-ma si indruma-ma Doamne.

Si apoi poti sa respiri usurat si plin de bucuria de a trai.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita đź’™