Nu esti, n-ai fost si nu vei fi niciodata mai bun decat celalalt. Diferit da, dar nu mai bun, sau mai putin bun. In esenta suntem toti la fel, pentru ca totul provine din aceeasi energie creatoare, cea fara inceput si fara sfarsit.

Numai mintea noastra a creeat separarea. Dar in mod primordial, totul este unul si acelasi lucru. Avem toti aceeasi compozitie chimica, aceeasi structura fizica, aceeasi fragilitate psihica, si aceleasi programe care ne dicteaza modul de a gandi, face, sau vorbi, ne tin cugetul sub aceeasi adormire a tuturor simturilor.

Faptele bune si gandirea pozitiva ne pot creea iluzia ca suntem mai buni decat cei care nu le practica. Dar atata vreme cat tot ceea ce te inconjoara te raneste si te apasa, acele aspecte exista in interiorul nostru, caci fara sa fim constienti, suntem de fapt unul singur divizat in aproape 8 miliarde de manifestari fizice. Asta nu inseamna ca faptele bune nu conteaza, si ca intentia interioara pozitiva nu ne impinge catre zona de lumina, pe care o vom aprinde in interior, dar asta inseamna ca trebuie sa fii constient ca porti in tine responsabilitatea pentru tot ceea ce exista, a existat, si va exista. Responsabilitatea nu inseamna vina, ci doar un apel la constiinta de a te lupta cu tine insuti si nu cu ceilalti. De a curata din tine toate gandurile ce te fac sa te simti separat, izolat, neinteles, abandonat, frustrat si neiubit.

Daca vrei sa te simti iubit, renunta pentru o secunda la ceea ce crezi despre iubire si permite-ti sa te cuplezi la nivelul de Iubire Hristica. Inchide ochii si vizualizeaza Iubirea ca pe o lumina alba, pura si foarte intensa, si las-o sa te patrunda. Apoi poti descarca acolo frustrarile si neintelegerile tale, iar daca simti iubire, inseamna ca ai reusit sa te cuplezi la Sinele Inalt, care este forma ta pura, neincarcata de programele 3D.

Seteaza-ti subconstientul cu intentia de a nu face rau si practic-o atat cat poti, constient fiind ca orice gand, vorba sau fapta a ta, se va rasfrange asupra celor din jur, ce la randul lor vor impacta pe altii si tot asa. Si daca o singura data esti constient ca ai reusit sa te abtii, fii fericit, caci asta inseamna o fapta buna.

Nimic nu ti se intampla, caci totul se intampla pentru tine, pentru ca tu sa inveti ceva, pentru ca tu sa incepi sa intelegi. Sa te trezesti. Sa incepi sa fii constient de tine si de ceea ce este in jur si sa ajuti. Pe tine si pe ceilalti ca tine, pe toti.

Iesi din izolare, lasa frica si devino stapan pe tine. Apoi abandoneaza-te si invata sa fii parte a creatiei. Bate si poarta ti se va deschide.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire