Totul este perfect asa cum cea mai mare minune este sa ajungi sa intelegi si sa simti acesta perfectiune, la toate nivelurile fiintei tale.

Exista in noi un sistem de gandire ce nu ne permite sa ne bucuram de ceea ce este, in fiecare moment al existentei in aceasta viata.

Mereu cautam altceva, mereu vrem altceva, mereu lipseste ceva care te face sa nu simti, vezi, gusti, perfectiunea ce se ascunde in spatele valului hipnotic in care de fapt nu traim, ci ne ducem existentele tarandu-ne intr-o viata a carei intelegere profunda, ne scapa.

Si toate nemultumirile din noi, se aseaza una peste cealalta, construind in jurul nostru un corp al dorintei, care blocheaza accesul la partea frumoasa si divina a corpului emotional.

Acest corp al dorintei este aservit puterii lui Ego, care a pus stapanire si pe subconstient, sau pe Copilul interior, si functioneaza in mod automat. Te opreste sa te bucuri cu adevarat de ceea ce este, pentru ca blocheaza accesul la perfectiunea fiecarui moment in parte. “Daca as avea” este programul subliminal ce functioneaza non stop in interior. Este programul care te face sa te simti singur, neapreciat, neiubit, neinteles, nefericit, si asa mai departe, pentru ca nimic, sau aproape nimic, nu se intampla asa cum ti-ai dori, sau cum ai crede ca e mai bine, sau cum ar trebui sa fie. Si de aici ajungi sa te certi cu tine, cu Universul Lui Dumnezeu, cu Dumnezeu insusi.

Ai putea insa sa vrei sa vrei sa poti, sa iti faci curaj, si sa pasesti in necunoscutul care esti. Desi poate parea infricosator, frica de fapt este o alta opreliste pe calea de a te descoperi pe tine asa cum esti, asa cum ai fost creeat, dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.

Si totul devine usor cand intelegi ca Dumnezeu nu raspunde la intrebarea “cine?”, si ca o abordare mai frumoasa ar fi cu “ce?”. Caci Dumnezeu este in tot si toate.

Si atunci cand nu te vezi pe tine asa cum ai fost creeat, inseamna ca il negi pe Dumnezeu. Reunirea ta cu tine este perfecta, asa cum perfecte sunt toate aspectele din jur, chiar daca ciucurii de la covor nu stau cum i-ai aranjat, nu ai masina visurilor tale, serviciul nu-ti place, copilul plange, te simti singur, sau nu-ti ajung banii. Toate fiind de fapt oglinzile pe care Universul ti le pune pentru a-ti arata ceea ce esti, ceea ce gandesti, ceea ce judeci, si multe alte aspecte, caci atunci cand incepi sa te privesti in oglinzi, constati ca exista nenumarate niveluri de care nu erai constient. Caci existenta aceasta este profund conectata cu toate celelalte existente pe care ai avut norocul sa le mai petreci pe aceasta Planeta.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire