Unul din aspectele care ne produce o imensa suferinta, este acela de a nu te simti liber. Traim intr-o societate care, prin reguli scrise sau nescrise, ne ingradeste in fiecare moment si in toate aspectele, modul firesc de a fi liberi.

Libertatea este intr-adevar dreptul nostru din nastere, caci creeati in spirit am fost dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, si, dupa cum spuneam, profunda nefericire interioara vine din conflictul pe care nu il constientizam, dintre minte (ego) si spirit (Dumnezeu). Manifestarea spiritului se face prin canalul sufletului, ce coboara prin sinele nostru inalt spre forma densa,pe care o avem in intru intrupare. Pe scurt, ne nastem stiind ca suntem liberi, dar nu constienti ca avem libertatea de a alege.

Printre primele lucruri pe care le invatam este acela de a fi dependenti, caci in neputinta de a supravietui in primii ani de viata, este cuprinsa, prin intelegerea gresita a naturii iubirii ce ar trebui sa formeze in jurul copilului protectia si cadrul optim de dedezvoltare, latura apartenentei la tot soiul de alte sisteme, ce numai din Lumina si Iubire nu fac parte. Este vorba despre matrix, care este de fapt sistemul ce ne tine in acea retea de fire intunecate, si pe care fiecare va ajunge sa o descalceasca atunci cand va simti chemarea sufletului.

Libertatea se pierde cand ne dam puterea, pentru ca avem prea multe dorinte, pentru ca ne identificam cu planul fizic, care este doar unul din planuri. In momentul in care constiinta se trezeste, si asta se intampla prin intelegerea modului in care functioneaza toate sistemele, apare si vibratia libertatii. Dar ca sa o poti intelege corect, ar trebui sa vrei sa tai stringurile cu care ne-am legat prin acordurile pe care le-am tot semnat in decursul indelungatei existente pe care am avut-o.

Frica insa este cea care ne paralizeaza atat gandirea, cat si accesul la constiinta. Si ramanem doar cu planul fizic, deconectati de sursa divina, actionand mecanic dupa cum ne conduc simturile si instinctele deturnate.

Ne pierdem libertatea prin faptul ca ne lasam condusi de corpul dorintei, si pentru cateva momente ce ni se par magnifice, ne lasam subjugati de sex, bani, alcool, droguri, mancare si multe altele. Apoi incepem sa simtim ca nu mai suntem liberi, si in loc sa ne luptam pentru a iesi din matrixul dorintelor, ne inchidem in noi si ne autopedepsim ingradindu-ne si mai mult libertatea. Apoi ii cautam pe altii in exterior, care sa ne faca fericiti.

Esti un om liber daca nu poti fii controlat. Esti un om liber daca esti stapanul gandurilor tale. Est un om liber daca ai libertatea de a alege constient in fiecare secunda. Esti un om liber daca nu te simti obligat sa faci anumite lucruri. Esti un om liber daca esti fericit. Esti un om liber daca nu esti manipulat. Esti un om liber daca ai lumina si iubire. Esti un om liber cand stii. Esti un om liber daca poti sa te misti liber si daca esti constient ca fericirea ta nu depinde de alte persoane, sau conjuncturi. Esti un om liber cand renunti la a mai fi sclav. Si devii periculos de liber cand inveti sa iubesti sa fii liber. Cand iubirea hristica coboara prin canalul de lumina de la sufletul tau.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire