De fiecare data cand nu te simti bucuros in interiorul tau, este pentru ca ti-ai setat niste idealuri prea mari si nu mai accepti alte variante. Este ca si cum iti pui ochelari de cal, si te auto-obligi sa tii atintita privirea doar pe un anume mod in care poti concepe tu ca se poate atinge, sau rezolva, ceea ce doresti.

Viata este frumoasa cand inveti sa traiesti fiecare moment in parte. Cand inveti sa te detasezi de fixitatea anumitor ganduri. Cand inveti sa fii flexibil si adaptabil la tot ceea ce apare in calea ta. Cand nevoia de validare dispare in favoarea pacii si linistii interioare.

Puterea ta interioara te face fericit, asa cum lipsa ei creeaza iluzia profundei nefericiri. Toti avem in noi aceasta putere, caci toti suntem creatori, dar cand nu stim sa o folosim, si o irosim in tot soiul de actiuni – printre care si ganditul excesiv, imaginatia, care este instrumentul creatorului, se inchide si crearea devine dificila, anevoioasa si, de multe ori, imposibila. Caci este inlocuita cu un alt tip de creativitate, pe care io il numesc filmul negativ. Si pentru acesta avem resurse incomensurabile.

Suntem invatati sa ne deconectam de la esenta divina, din frageda pruncie. Dar antenele noastre eterice cauta emitatorul. Si daca conexiunea cu divinitatea a fost bruiata, a cui emisie o receptionam?

Este foarte bine sa visezi si sa iti doresti sa creezi. Si e treaba fiecaruia ce isi doreste sa realizeze in viata si ce face cu viata lui. Dar nu te mai conecta la negativ, caci daca filmul tau contine si cea mai vaga urma de imposibil, atunci imposibil va fi.

In Imparatia Lui Dumnezeu totul este posibil. Limitarile vin din zone intunecate, iar nerealizarile din necunoasterea Legilor.

Fa pasi mici catre tine si de fiecare data cand esti tentat sa accesezi negativitatea, intreaba-te ce vrei – pe Dumnezeu sau pe Ego?

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire