Pentru a avea o viata frumoasa este extrem de important sa ai un scop, un ideal, o tinta catre care sa te indrepti. Si aici nu intra ceea ce iti doresti pentru altii, ci doar ceea ce faci pentru tine.

De multe ori incurcam totul cu gandurile noastre prin care ne punem in pielea altuia si ne erijam in judecatori. Vrem sa hotaram ce e mai bine pentru el, indiferent daca el este parinte, partener, copil, membru al familiei, prieten sau cunoscut, ba chiar si personaj dintr-un film. Stim noi ca nu trebuie ceva, dar ca e absolut necesar altceva. Si acest lucru il fac toti. Drept pentru care, varandu-ne nasucurile in treburile altora, reusim sa adaugam dezastrului din noi, alte dimensiuni karmice. Si asta este doar o parte, caci pe de alta parte interferam puternic cu Planul Sufletului fiecaruia, ii slabim vointa, ii secatuim puterea si ii creeam senzatia de dependenta. Si cine ar mai putea sa hotarasca pentru el insusi, daca ceilalti ii spun ce sa faca, cum sa gandeasca, cum sa se imbrace, sau ce sa manance.

In realitate insa ar trebui sa ne gasim preocupari doar pentru noi. Numai ca in noi cantitatea de nefericire este aproape masurabila, disconfortul interior ne deranjeaza, si atunci brusc ne intereseaza de celalalt. Ascundem sub un fals interes ceea ce nu functioneaza in viata noastra si ne proiectam in vietile altora fara sa tinem cont de Legi, de Suflete, de Dumnezeu.

Un prim pas spre a-ti fi mai bine este sa iti gasesti un hobby. Sa faci ceva ce iti place. Si sa fii constient ca ceea ce faci este extrem de important, pentru ca asa este. Nu numai ca ceea ce iti place sa faci vine din interior prin accesarea intuitiei, care este canalul divinitatii, dar este si modalitatea prin care iti poti readuce energiile in aliniament. Si pentru ca orice ai creea tu, face parte din creatorul care esti, dar ai uitat. Absolut orice ai face este valoros si necesar, chiar daca inca nu ai gasit o piata de desfacere. Cineva in lumea aceasta are nevoie ca tu sa existi si sa fii fericit.

Se spune ca speranta moare ultima. Dar a spera nu este suficient. A face este verbul corect. Si a crede in ceea ce faci este o setare buna. Poate ca iti place sa gatesti, sau sa faci gramajoare din frunze, dar fa-o chiar daca ti se pare inutil la inceput. Ai sa descoperi pe cineva caruia ii e foame, sau pe cineva care nu-si poate matura curtea. Si atunci iti dublezi sansele la fericire.

Fa-ti un scop in viata din ceea ce iti place si ceea ce stii si poti sa faci, si fa-o fara sa iti pese de ce spun ceilalti. Si fara sa astepti multumiri, recunostinta, sau apreciere. Fa-o pentŕu ca poti si chiar daca pare cea mai inutila si nefolositoare activitate din lume, fa-o pentru sufletul tau. Daca incepi sa te gasesti pe tine, vei gasi fericirea.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire