Planul fizic este doar un spatiu, un ecran, in care avem posibilitatea sa creem, sa ne manifestam precum creatori divini, dupa cum am fost la randul nostru creati. Este tot un plan al Lui Dumnezeu, dar pentru ca de mult prea multa vreme am uitat ce suntem si ce putem face, nu mai stim sa il stapanim, ne identificam cu el si accesam alte aspecte ale universului pe care, pentru ca suntem creatori, le manifestam si le traim direct. Dar totul este doar o setare energetica prost inteleasa.

Pe aceasta planeta totul este un troc, un schimb intre anumite produse, sau servicii, pe care le facem unii pentru altii intru existenta. Ceea ce uitam insa este ca totul este energie si ca tot energie sunt si radiatiile pe care noi le numim ganduri. Campul magnetic al planetei ne leaga pe toti, si tot ceea ce gandim pleaca sub forma de impuls si inconjoara planeta, intorcandu-se la noi, mai devreme sau mai tarziu, functie de intensitatea cu care a fost trimis. Tine de intentie, de credinta, de puritate, si de o serie de alti factori, dovediti sau nu inca, stiintific.

In Universul lui Dumnezeu, banul in sine nu are valoare. Este doar moneda de schimb unanim acceptata in aceasta dimensiune, si ca urmare face parte din acelasi Univers. Dumnezeu nu ne vrea saraci in nici un plan. Ne vrea puternici, bogati, perfect aliniati si maestrii integrati ai tuturor spatiilor si dimensiunilor. Tine de fiecare in parte sa isi faca treaba si sa devina ceea ce vrea, caci atunci cand venim la intrupare, venim cu aceleasi sanse. Dumnezeu ne iubeste la fel, pentru ca toti provenim din aceeasi Energie Creatoare.

Sadhguru spune ca Dharma tine doar de claritate cu care privesti lucrurile. Dar pentru a obtine claritatea e nevoie de munca, determinare, devotament, vointa si credinta. Singurul obstacol pentru obtinerea bogatiei esti doar tu, sau mai bine spus tot ceea ce nu ai invatat sa controlezi.

Bogatia este de mai multe feluri, fiecare dintre ele fiind o manifestare a uneia dintre fetele Lui Dumnezeu. Daca dai importanta mai mult uneia decat alteia, incalci Legile. In discursul crestin avem poruncile, iar a te axa doar pe latura materiala a vietii, este ca si cum ai avea alt idol, alti parinti de cinstit, si deci, privind din alta perspectiva poruncile, le incalci pe toate. Iisus a adus inca o completare la porunci, a adus fericirile. Dar toate sunt interpretari ale Legilor care guverneaza in intregul Univers.

Calea ascensionarii in mod integrat a spus-o Buddha, este moderatia. Echilibrul taoist se obtine tot prin moderatie. Calea se deschide cand esti fericit. Si fiecare isi poate creea propriul sistem de fericire. Bate si ti se va deschide, cere si vei primi. Daca ceri la o usa inchisa insa, s-ar putea sa primesti totul abea dupa ce ai desfacut pecetile si usa a inceput sa se deschida. Fiecare la timpul lui.

Este minunat sa te bucuri de viata, este minunat sa ai bani, dar cel mai minunat este sa stii ce sa faci cu ei, cum sa ii ajuti pe ceilalti sa fie bine, in cel mai tacut si nestiut mod cu putinta. A darui fara atasamente, sau fara asteptari, face parte din a fi maestru ascensionat integrat, ce isi continua existenta in trup, pentru a-i ajuta pe toti ceilalti.

Vizualizeaza, crede si se va intampla daca nu iti pui singur piedici

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire