Nu exista nici o diferenta intre planul fizic si celelalte planuri, din punctul de vedere al Lui Dumnezeu. Adica nu poti sa spui ca planul fizic este separat de Dumnezeu, decat daca gandesti intr-un mod extrem de ingust. Dumnezeu este in tot si toate, nu in cer in sensul fizic uman al intelesului separatist al oamenilor, caci dupa cum spunea Iisus, casa Tatalui meu are mai multe camere.

Planul fizic este iluzia mare in care noi in intrupare ne proiectam existentele. Nu vedem, nu vrem sa intelegem, ne simtim separati, suntem divizati, ne luptam pentru orice si am dus violenta la rang de arta. Inspiram frica si expiram violenta, uitand ca pana si respiratia noastra este de natura divina. Pe Sfantul Duh nu il mai simtim cand respiram. Pe Hristos nu il mai avem in inima. Iar pe Dumnezeu il gandim doar in anumite momente, atunci cand “se cade”, caci e “pacat” sa te gandesti la el cand faci lucruri umane…

Cerul si Pamantul sunt in noi si asta ar trebui sa ne faca sa intelegem ca nimic nu este in exteriorul nostru, in afara unui ecran imens pe care ne proiectam gandurile incurcate.

De fiecare data cand te gandesti la Dumnezeu cu frica, inseamna ca iti este frica de tine. Si acesta este un aspect bun de luat aminte, caci in tine poate nu L-ai gasit inca si atunci poate ca altcineva se manifesta acolo.

De fiecare data cand gandurile tale se separa de Gandurile Lui Dumnezeu, gandeste-te cine gandeste acolo.

Cerul si Pamantul se intalnesc in spatiul sacru al inimii tale, acolo unde se afla si camaruta in care Iisus spunea sa te retragi atunci cand vrei sa te rogi. Caci acolo este Hristul, sau energia sacra a Iubirii. Degeaba cauti iubirea in afara. Gaseste cheia camerei tale si intra acolo, caci doar acolo incepe Imparatia lui Dumnezeu. Acolo se coboara si acolo se inalta, acolo se combina si acolo se imbina Adevarul, Viata si Mantuirea. Nu mai orbecai prin jungla proiectiilor altora. Da valul la o parte si bucura-te de tot ceea ce este in tine. Caci cum este afara este si inauntru si cum e Sus, asa este si Jos.

Iubirea este cheia, calea si desavarsitea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire