Sunt multe interpretari despre aceasta perioada de tranzitie intre aceste doua mari momente in evolutia omenirii. Se spune ca Era Pestilor se incheie si incepe Era Varsatorului. Cred ca aceasta tranzitie tine de schimbarea pe care fiecare in parte vrea sa o faca in interiorul lui. Vremurile ne ofera oportunitatea de a face aceasta schimbare in mod rapid si fara daune. Vibratia energetica a intregului Univers a crescut, facand posibil ca acest lucru sa se intample usor, fapt demonstrat prin insasi deschiderea pe care omenirea a inceput sa o manifeste catre spiritualitate, sau dezvoltare personala. Personal prefer abordarea religioasa, caci imi pare mult mai calda si mai apropiata de suflet.

Era Pestilor a fost Marea Era A Dualitatii si a Separarii, ce s-a manifestat atat intern, cat si extern in planul fizic. A fost epoca in care am inotat in directii divergente in marea emotionala in care am trait scufundati. Emotiile au ca reprezentare apa, iar cele doua laturi ale noastre, constient si subconstient, feminin si masculin, sinele inferior si sinele superior, s-au simtit separate si a fost, in cele mai multe cazuri, daca nu imposibil, foarte dificil de adus la un loc. De cate ori ai vrut ceva si ai facut altceva? De cate ori ai spus ceva si apoi ti-a parut rau? Sau de cate ori ai gandit ceva si ai ramas plutind la stadiul de ganditor? Cand esti cufundat in emotii, cand traiesti sub nivelul apei, e greu sa iei decizii, sa fii determinat, sa nu iti fie frica, sau sa nu intelegi adevarurile simple ale existentei.

Zodia Pestilor, ilustreaza din plin ceea ce toata lumea trebuie sa invete, indiferent de zodia care crezi tu ca te defineste. Si daca o citesti, citeste cu atentie ce spune acolo, in spatele aparentelor ce inseala.

Important ar fi sa iti faci pestii sa inoate in aceeasi directie, sa ii controlezi, pentru ca apoi sa poti sa iesi din apa si sa devi omul care controleaza varsarea apei. Aceasta este Era Varsatorului. Cand apa nu te mai controleaza, reapare forma umana, iar emotiile tale le dirijezi prin preluarea puterii si manevrarea vasului catre, frumos ar fi, rodirea intregii planete. Esti cel care controleaza, creeaza, hraneste. Esti Om. Transcenzi fatalitatea, iesi din rolul de victima si devii cauza propriei tale vieti.

Nimeni nu spune ca e simplu sa-ti inhami pestii la carul din aur al sufletului tau si sa te transformi peste noapte in Poseidon. Dar pentru orice calatorie de 1000 de mile este foarte important primul pas, spune un vechi proverb chinez. Vointa este primul pas spre putere. Apoi determinarea. Apoi increderea. Apoi convingerea si apoi autoeducarea. In momentul prezent. Aici si acum. Caci cea mai mare batalie interna va fi intre Dumnezeul din tine si Ego Negativ. Si in vreme ce Dumnezeu nu se bate, caci EL este, Ego Negativ se zbate cu violenta pentru a-si pastra pozitia si a te reintoarce in apa. Nu ceda. Tine-l pe uscat. Asa vei ajunge sa il cunosti pe Dumnezeu. Asa devii una cu Tatal tau. Asa inveti sa mergi pe apa.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire