A te lupta cu Intunericul si a fi un razboinic al Luminii sunt doar figuri de stil, in majoritate provenind din programe ce la randul lor vin din insuficienta cunoastere.

Cam tot ce se intampla pe planeta este rezultatul unor interpretari eronate, majoritatea avand la baza frica. Aceasta imensa si ramnificata frica ce ne paralizeaza si incurca toate vietile. Dar este oare frica rea? N-am sa sustin ca e buna, dar ar fi bine sa intelegem conceptul de rau sau bun la un alt nivel.

Se spune ca in intregul Univers totul se petrece conform unui Plan precis. Deja stim ca nu exista intamplare, sau noroc, dar poate ca inca nu am inteles ce este sincronicitatea si cum apare ea. Universul este geometric si vibrational. Toate sunt supuse unei forme gand, sa spunem a Creatorilor. Geometria mica a fiecarui individ este parte a Geometriei Creationale, care are modul ei propriu de functionare si este imuabila, pentru ca a fost canonizata ca Lege. Ar putea fi schimbata? Da, daca Creatorii ar dori acest lucru. Geometriile individuale insa sunt supuse creatorilor lor. Ceea ce creezi, vei avea, cum e inauntru e si in afara, tocmai pentru ca se supun acelorasi Legi. Atunci cand geometria personala se pliaza pe Geometria Universului, viata individului se schimba, intr-unul sau mai multe aspecte, sau chiar in totalitate, totul depinzand de abilitatea fiecaruia de a intelege si modifica propriul plan.

Frica de exemplu, te duce intr-o zona ce nu rezoneaza cu Geometria Universului. Astfel capacitatea de a creea este limitata, iar planul personal nu se va armoniza cu Planul Universului, care nu rezoneaza la algoritmii fricii. Acestia trebuie autoanalizati, si dezactivati energetic din structura personala, astfel incat sa se refaca propria putere personala.

Am intalnit oameni care afirma ca nu le este frica si nu pot decat sa admir dorinta lor de a se considera neinfricati. Curajul apare prin infruntarea fricii. Dar atunci cand chiar nu-ti mai e frica, ajungi in acea zona in care nu te mai bati, nu te mai consideri un luptator, nu-ti mai sustii parerile, nu mai judeci pe nimeni, nu mai vrei sa fii vazut, sau apreciat, nu mai ai nimic de demonstrat nimanui. Atunci se nasc Iubirea si Compasiunea. Si atunci devi parte a Geometriei.

Am intalnit oameni care prin negare au impresia ca tot ce nu le place, sau convine, vor disparea. Dar nu este asta tot o forma de lupta? Si cam cata naivitate eronata este in a-ti fii frica sa numesti intunericul intuneric? Fuga este doar o alta forma de lupta. E drept ca cu anumite forme de intuneric nu te poti bate efectiv, caci sunt puternice si, paradoxal, alimentate tocmai din frica pe care ti-o produc. A fi constient insa ca exista si a lucra in permanenta cu tine pentru cresterea luminii interioare, va duce automat la diminuarea si indepartarea acelui Intuneric din care vrei sa te extragi. Daca doar il negi, nu va disparea. Daca te bati direct cu el nu vei izbandi. Dar daca inveti Legea atunci te vei elibera. Nimic nu rezista in fata adevaratei Lumini. Si de ce sa nu lasi Lumina sa isi faca propria treaba?

Daca vrei sa te bati, fa-o doar cu tine, dar si acolo in interiorul tau, fa-o cu Iubire si Compasiune. Nimic nu este asa cum pare a fi, si totul se intampla atunci cand inveti sa te stapanesti, caci dupa cum scrie si in Bible, vei stapani Pamantul dupa ce vei supune toate vietatile ce sunt pe pamant.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire