Pst…Opreste-te! Trezeste-te! Am sa iti soptesc un mare secret! Nimeni, dar absolut nimeni nu poate face nimic pentru tine, daca tu nu vrei, nu accepti si mai ales daca nu faci tu.

Traim intr-un Camp Quantic in discursul stiintific, in Eter sau Spatiu in discursul alchimic-ezoteric, sau in Dumnezeu in discursul spiritualo-religios. Si totul se intampla conform Legilor. Sunt multe, dar functioneaza cu precizia celui mai performant computer, pe care oamenii inca nu l-au construit.

Iisus ne invata cere si vei primi. Dar degeaba ceri daca usa ta e inchisa. Si numai tu ai cheia. Ai aruncat-o, te-ai intors pe calcaie si ai plecat. Unde? Nici tu nu stii. Dar ceri. E ca si cum chemi curierul si tu pleci in vacanta. Poate ar trebui sa vii acasa. Sa cauti cheia si sa intrii, iar apoi sa astepti cu rabdare livrarea. Usa pe care tu ai inchis-o nu se deschide de la sine, si nu o va deschide nimeni pentru tine. Asta este treaba ta. Ai alegerea, fa-o intelept.

Dumnezeu si Maestrii, Ingerii, Arhanghelii si Extraterestrii Hristici sunt toti gata sa ajute. Dar e treaba ta sa iti cureti casa si sa iti deblochezi usile. Macar asa, in cinstea lor, daca nu crezi ca Dumnezeul din tine merita efortul.

Vad si ma amuz cu cata ardoare se asteapta Marea schimbare. Aceasta trecere la 4 sau 5D. Creste vibratia, infuzie de energie, coduri de lumina…da sunt toate, dar daca le vrei e mai mult decat necesar sa muncesti din greu. Caci intreaga Forta Divina nu va incalca Legile, doar pentru ca tu dormi si vrei ca ei sa iti faca treaba. Ai ales in urma cu mult timp omule, calea anevoioasa. Si de atunci te-ai afundat cu fiecare secunda care a trecut. Iar daca ne gandim ca nu sunt decat 18, 5 milioane de ani, iti poti imagina cam unde te aflii… Este drept insa ca timpul uman nu coincide cu timpul Universului, si drumul inapoi se poate parcurge intr-o mare viteza. Dar asta este treaba fiecaruia in parte. Dumnezeu iti da combustibilul, Hristos poate sa ia volanul, dar tu fii in vehicol si multumeste. Fa-ti treaba ta. Pentru a transcende Legea noninterferentei, preia-ti puterea si lupta-te cu tine. Dumnezeu, Hristos si Sfantul Duh sunt in tine. Maestrii sunt langa tine. Intregul Univers de Lumina si Iubire te sprijina. Dar gandul tau nu la asta trebuie sa fie, ci la ce ai tu de facut. La cum te ajuti pe tine si pe ceilalti, apoi vei observa cum esti ajutat, impins, condus catre ceea ce trebuie. Determina-te sa iesi din pasivitate si devino activ. Aminteste-ti ca esti co-creator.

Si ar mai fi ceva… Exista o usa undeva ascunsa, care nu s-a inchis niciodata. Este chiar in fata, sau mai bine zis in spatele ochilor tai. Esti doar inca orbit de furie. Aceasta este Usa Liberului Arbitru. Din fericire nu are decat un singur sens. Poate de asta n-a putut fi inchisa. Sensul unic este de la tine, de la fiecare in parte, catre Dumnezeu. Daca te vei opri din judecat, din zbaterea inutila, din frica, din ura, din violenta, vei vedea cum incepe sa apara. Apoi tot tu trebuie sa lupti pentru a o vedea mai clar.

Nu-ti mai da puterea. In Universul lui Dumnezeu nu are nimeni nevoie de ea.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire