Intrarea in noua Era a Varsatorului presupune si scoaterea valului ce a acoperit femininul. Este valabil atat pentru intruparile feminine, cat si masculine, in egala masura.

Karma stransa in decursul veacurilor trebuie echilibrata. Iar pentru ca acest echilibru sa fie instaurat, este nevoie de determinarea de a parasi zona de conflict in care se zbate omenirea de atata amar de vreme. Cata vreme nu vei sustine femininul, nu vei beneficia de masculinul deplin.

Pentru o mai clara intelegere, in decursul multiplelor incarnari, toti am fost ba femei, ba barbati. De fiecare data cand ne-am identificat prea tare cu una din parti si am asuprit cealalta parte, in viata urmatoare am trait exact aceeasi situatie pe care am provocat-o, in pielea celuilalt, pentru a vedea cum este si a intelege ca “ce tie nu-ti place, altuia nu face”. Ai alegerea omule, pentru a incepe sa intelegi. Compasiunea inseamna a avea capacitatea de a te pune in locul celuilalt, pentru a-l intelege si ajuta.

Dar acesta este doar unul din aspecte, cel al intruparii feminine sau masculine in trupurile fizice. Celalalt aspect este cel al femininului si masculinului in interiorul fiecaruia.

Istoria, legendele, miturile, Biblia, precum si toate scrierile mistico-religioase de pe tot cuprinsul planetei, abunda in exemplificari ale asa numitei uniuni sacre. Pentru ca magia s-a ascuns, iar cei ce au gasit-o au ascuns-o la randul lor si au incriptat-o in tot soiul de ritualuri si de tehnici, simboluri si metafore alambicate, s-a intamplat ca omul s-a departat tot mai mult de el insusi si a inceput sa ii fie frica de Dumnezeu, pe care l-a exilat undeva in cerul fizic, considerandu-l un mosneag ce da pedepse. Apoi s-a inchinat la ceea ce a creeat. Poate ar fi util sa intelegem ca sunt mai multi creatori, iar in Astrologie de exemplu, Saturn ( EL) este cel care este raspunzator cu aspectele karmice, pe care cei mai multi le privesc ca pedepse. Dar este el cel caruia ar trebui sa te inchini? Este el Mama/Tata Dumnezeu, cel fara de inceput sau sfarsit, cel din tot si toate? Fii vigilent omule si ai grija la ce idoli te inchini.

Toate ritualurile, cele putine cate s-au mai pastrat in puritate, si o multitudine de tehnici sunt axate pe reechilibrarea femininului si masculinului in interior. Cand acest lucru se produce, apare in campurile energetice asa numita Merkaba, sau in proiectia 2D, Steaua lui David. Este un corp de lumina unificat in androginul din care provine. Este de asemenea cel care in reprezentarile mintii umane, atribuie aripi fiintelor de lumina. Triunghiul cu varful in jos este feminin, iar in alta reprezentare simplificata, este linia orizontala.

Intentia acestei unificari in sensul individual, este cea care declanseaza procesul. Determinarea este apoi cea care il creaza. Iar increderea este Uleiul Hristic care il fixeaza, care il face sa alunece frumos in pozitia necesara.

Trezeste-te si intoarce si celalalt obraz. Daca il iubesti pe Iisus, atunci devino Hristos. Deschide-te cu toata increderea in Dumnezeul din tine, din mine, din noi. Increderea totala nu inseamna incredere oarba. Dumnezeu vrea sa vezi si sa alegi. O alegere inteleapta, facuta cu Inima Hristica, te poate readuce spre Gradina Raiului. Dar nimic nu se intampla fara voia ta!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire