Pentru ca primesc multe intrebari despre alimentatie, desi nu sunt un expert in domeniul nutritiei inca, raspund aici la unele din intrebarile voastre, prin a explica ceea ce am inteles si ceea ce practic.

Sunt vegan si raw-vegan de 6 ani. Nu am carente de nici un fel, ma simt perfect si nu imi fac analizele pentru a-mi spune altii cum ma simt. Am trecut dincolo de pragul programarilor, conceptiilor si, foarte important, de imi place sau nu la gust, caci asta nu este decat un alt program.

Pentru mine corpul fizic este doar unul dintre corpuri, vehicolul pe care il folosesc pe aceasta planeta. Este foarte important, dar nu il pot scoate din contextul energetic a ceea ce sunt, caci ar fi cam acelasi lucru cu a-mi amputa membre, sau a-mi extirpa organe, doar pentru ca pot. Daca scoatem corpul fizic din ecuatia energetica care ne defineste, acesta ramane doar o carcasa inutilizabila, cum de multe ori se dovedeste, sau cum se observa in cazul mortii.

Corpul fizic are rolul de interfata. Ceea ce nu functioneaza in planul interior, se manifesta in exterior. Si se numesc blocaje energetice. De obicei, daca blocajul energetic se rezolva, se produce vindecarea in corpul fizic. Normal, doar sunt legate. Daca invatam sa intelegem si sa interpretam corect semnele corpului fizic, atunci se produce deblocarea energetica necesara. Dupa cum se vede, vindecarea functioneaza ìn ambele sensuri.

Totul tine de sistemul propriu de credinte, de alcatuirea individuala a intregii fiinte, dar si de ceea ce vrei sa faci cu si in viata asta. Ceea ce gandim si modul in care o facem, se reflecta direct in aspectul, vitalitatea si sanatatea corpului fizic. Iar ceea ce gandim si credem, sunt de cele mai multe ori programari vechi, foarte vechi, ce au patruns in nivelul ADN.

Mananc ca sa traiesc? Asa ar fi bine sa ne intrebam inainte de a baga orice imbucatura in gura. E necesara aceasta mancare? Imi asigura nivelul de vitamine si minerale de care are nevoie corpul fizic, pentru a nu incepe sa avarieze corpul eteric? Pentru a reinvata insa sa intrii in contact cu corpul fizic, sau cu elementalul corpului fizic, este insa nevoie de o munca dubla fata de a intra in contact cu Sinele Inalt, sau cu Dumnezeu. Pentru ca fizicul e dens si are o vibratie joasa.

Una dintre primele lectii invatate de la Maestrii a fost sa nu cred nimic, pana nu inteleg ceea ce se ascunde in spatele tuturor informatiilor, ce pot veni de la surse cu multe titluri si doctorate. Si cand am inceput sa vad, am inceput sa aplic. Si pe ce am intrebat si am cautat, am inceput sa inteleg marile programe de furt energetic ce au asuprit omenirea. Paradoxal, cu voia lor.

Alimentele ar trebui sa fie un ajutor, nu o preocupare constanta. Caci pana la urma, exista oameni care ne dovedesc ca se poate trai perfect si fara mancare. Dar cum suntem deturnati din misiunea noastra pe pamant, am ridicat mancarea la rang de idol, si ne lasam cuprinsi de isteria generala ca in anumite perioade ar trebui sa mancam anumite lucruri. Zilele trecute m-a intrebat cineva daca tin post. Am raspuns nu. Si dupa ce mi-am primit un adevarat perdaf in ale pacatuirii, m-a intrebat si de ce.

Este un program care spune ca ai nevoie de dulce, mai ales cand esti obosit. Dar in loc sa bagi zahar in tine cu nemiluita, ar trebui sa vezi de ce esti obosit, caci nu este decat o lipsa de alimentare cu energie la nivelul corpului eteric, ca vine dintr-un blocaj alimentat de … nefericire! Iar zaharul nu va rezolva problema. Dar fructele, respiratia corecta si rasul, da! Diabetul este o boala a nefericirii. Normal al unui anume tip de neferìcire, asa cum si supraponderabilitatea este cauzata tot de nefericire. De alt fel. Si pentru fiecare individ altfel, caci fiecare are o alta structura.

Prana, chi, ki ( rei-ki), sunt de fapt cele ce alimenteaza toate corpurile noastre. Dar pana cand inveti sa fii Cupa infuzata cu Apa Vietii, sau Vinul cel Nou, macar fa un efort si incepe sa te intrebi daca pe langa ceea ce stii, ar putea exista si multe pe care nu le stii, sau nu le intelegi inca. Incepe sa identifici programele ce te tin sub hipnoza si trezeste-te!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire