Este bine sa fii avizat si sa te interesezi in permanenta despre orice, dar in ceea ce priveste ceea ce mananci, este indicat sa fii precaut.

Ceea ce mananci in aproximativ 2 ore, devine parte integranta din tine. Intrebarea ar fi – vreau sa devin ceea ce am in farfurie, sau in pahar?

Orice aliment are propria incarcatura energetica, pe langa continutul de minerale si vitamine, proteine, calorii, etc. Ceea ce bagi in tine, devine tu, indiferent de cum iti suna aceasta afirmatie. Si ar trebui sa stii ca si aici exista reguli, unele ce tin de obiceiurile alimentare si unele ce tin de alimente in sine.

Pentru ca acest desavarsit mecanism, care este corpul fizic, sa functioneze cat mai bine, sunt 2 aspecte. Unul este sistemul de gandire, iar celalalt este mancarea. Amandoua se raporteaza de fapt la cantitatea de energie de care are nevoie intreaga fiinta, pentru a se realinia dpdv energetic cu toate campurile ce exista in Imparatia Lui Dumnezeu.

Sa nu mananci dupa apusul soarelui. Ritmul natural al corpului nu permite o buna digestie. Si sa nu mananci inainte de rasaritul soarelui. De fiecare data cand vei avea mancare in stomac atunci cand te duci la culcare, contactul cu constiinta va fi modificat.

Mananca incet, gaseste-ti propriul ritm, astfel ca informatia de la stomac la creier sa ajunga in timp util si sa nu mananci prea mult. Prea mult inseamna letargie si iarasi se pierde contactul cu constiinta.

Impune-ti si obisnuieste-te sa iti supui corpul. Unele alimente stii ca nu-ti fac bine si totusi le mananci. Preia puterea si ordona-i sa se opreasca. Abtine-te! Poti daca vrei. Indulgenta de tipul lasa ca o data nu are nimic, sau cum sa refuz daca cineva ma serveste, sau cum sa fac altfel decat toata lumea, sau nu pot sa rezist, sau mi-e atat de pofta, si multe altele, fac parte din modul in care ne pierdem puterea. Este valabil si pentru bautura. Este doar o impresie ca iti e mai bine cand nu gandesti clar. Scopul vietii pe Pamant este de a te trezi, nu a te auto-adormi mai rau.

Orice aliment are o energie proprie, la care se adauga provenienta lui si contaminarea cu toate celelalte energii si informatii energetice (ganduri si algoritmi) pe care le acumuleaza prin manipulare si prelucrare. Cand mananci introduci in propriul sistem toate acestea. Devino constient nu numai de traseul ingredientelor, dar si de energia celui care pregateste mancarea, sau o serveste. Mi s-a facut rau dupa ce am mancat… Oare de ce?

Exista tehnici de curatare energetica a alimentelor. Cea mai simpla este aceea de a face simbolul crucii inscrisa intr-un cerc deasupra mancarii si a multumi cu Iubire Lui Dumnezeu pentru ceea ce ai in fata.

Nu te uita la lucruri violente, nu purta discutii contradictorii, nu manca cand esti nervos, nu te gandi la cat esti de nefericit, nu te vaita, nu fii nemultumit, nu judeca si nu pune etichete, nu te simti vinovat, nu te certa cu tine in gand, nu pleca din locul in care esti in visare, filme, politica, stiri, ai grija ce asculti, etc, etc, etc. Iar daca mananci carne, pune totul la puterea a doua. Simplu, nu? O explicatie ar putea fi ca ai deja stomacul prea plin, ca sa mai bagi ceva extra. Dar daca vei sta prezent si atent la ceea ce bagi in gura, multe razboaie energetice nu se vor mai produce in interiorul tau. Cand Iubirea ia locul violentei, furiei, intrigii, barfei, rautatii si a intregului sistem negativ bazat pe frica, ce functioneaza pe pilot automat in interior, nimic din ceea ce mananci nu te mai poate atinge. Poate si pentru ca devii selectiv in a introduce ceva in propriul sistem. Este vorba de dezvoltarea Inteligentei psihologice a Lui Dumnezeu.

Cam cat de mult crezi ca te iubesti, daca stiind aceste cateva amanunte, continui sa faci aceleasi lucruri, doar pentru ca e prea greu sa fii puternic? Si daca nu te iubesti pe tine, cum ai putea sa il iubesti pe celalalt? Iar daca tu nu te iubesti, nu te mai mira si nu mai suferii ca nimeni nu te iubeste. Incepe tu sa il Iubesti pe Dumnezeul din tine, si apoi vei simti Iubirea din tine, Iubirea lui Dumnezeu

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire