A fi prevazator este o fericire, atunci cand nu intrii in convingerile, credintele, sau manifestarile constientului colectiv.

Pre-vederea este prima faza a clar-viziunii. Indiferent daca centrul imagistic din subconstient este activat sau nu, daca viziunea prin cel de-al treilea ochi functioneaza corect, poti incepe sa observi diverse manifestari, de unde vin, cum se manifesta, dar si cum s-ar putea sa evolueze situatiile, functie de reactia oamenilor.

A fi prevazator, nu are deci legatura cu acceptarea gandirii sociale comune, ci cu obzervarea fenomenului, astfel incat sa poti sa iei pentru tine, si poate pentru cei din jurul tau, cele mai bune decizii. Normal si aici este nevoie de intelepciune si de o buna cunoastere a psihologiilor atat umana, cat si spirituala.

A fi prevazator este deci o abilitate de a vedea in viitor, si iti confera posibilitatea de a ocoli, pe cat se poate, capcanele Egoului Negativ, ce pot contamina constiinta colectiva.

Invata sa privesti cum se desfasoara scenariile. Manipularea este usoara, daca atentia iti este concentrata in alta parte. Asa cum fac magicienii. Cand vreau sa obtin ceva, ca sa nu intampin greutati, iti distrag atentia de unde nu as vrea eu sa fie, catre o zona in care te tin bine informat. De aici pana la activarea tuturor programelor ce pleaca din frica, nici macar nu mai este nevoie de efortul meu. Mintea ta face toata treaba.

Totul tine de sistemul de credinte, de incapacitatea de a privi obiectiv si de rigiditatea de a lua in considerare doar ceea ce vezi, auzi, gusti, mirosi, sau simti (atingi), asa cum ai fost obisnuit sa o faci.

Mania scenariilor negative vine din egoul exacerbat de mii de ani de hipnoza. Dar poate ca e timpul sa te trezesti, sa respiri, sa razi si sa iti faci propriul scenariu, astfel incat sa te extragi de sub scenariile altora. Dumnezeu nu te-a creat pentru manipulare. Nici a ta, nici a altora. Te-a creat insa in asa fel incat sa poti sa alegi in fiecare moment, cum sa raspunzi. Si a pus in tine tot ceea ce ai nevoie pentru a intelege, descoperi si folosi scanteia Divinitatii. Alegerea iti apartine. Totul se poate transforma, modifica si recrea, prin propria ta putere. Trezeste-te si ia masuri. Nu reactiona, raspunde!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire