Traim intr-o societate patriarhala de mii de ani si ne tot intrebam de ce se intampla lucruri rele in vietile noastre, de ce ne simtim ne-iubiti, ne-acceptati, ne-intelesi, sau de ce nu putem intelege Iubirea.

Sa te intreb ceva…Cand functionezi numai cu jumatate din tine si te astepti sa iti fie bine, chiar crezi ca te poti minti la nesfarsit? Daca masinii tale nu-i functioneaza toate bujiile, te intrebi de ce nu poti merge cu viteza?

O societate profund masculina functioneaza dezechilibrat. Si ca sa nu existe dubii, nu ma refer la discriminarea sexelor, sau la faptul ca in aceasta viata esti femeie sau barbat. Ma refer la energiile debalansate ce au condus de atatea ori omenirea in pragul colapsului.

Sa spunem asa. Te nasti in invelis feminin. In general este o mare dezamagire, chiar daca unii tati nu o arata, sau sustin ca nu este adevarat. La nivel subconstient, sau inconstient, toate programele ce au functional pe planeta in constientul colectiv, sunt activate. Chiar daca te iubeste, vei primi in subconstient, programul ca numele trebuie dus mai departe, iar tu ca fata nu poti. Originea acestei mentalitati este mult mai veche decat am putea gandi. Dar ne-au parvenit de la egipteni inscrisuri ce spun ca pentru a-ti castiga un loc in viata vesnica, trebuie sa lasi o mostenire importanta, sa-ti inscrii numele in istorie. Si cum nu toti barbatii au putut face lucruri marete care sa ramana in istorie, cei care n-au fost regi, cavaleri, mari conducatori, etc, s-au gandit ca daca numele se duce mai departe, poate unul dintre urmasi va face ceva important, pentru a salva tot neamul. Si acesta este unul dintre programele cele mai vechi ce functioneaza inca, program ce deformeaza personalitatile inca de la nastere, indiferent daca te nasti in forma feminina, sau masculina.

Frica de a nu dezamagi si dorinta de a-ti arata valoarea pentru a fi acceptat si iubit, are pe aceasta linie, radacini extrem de adanci. Fa-ma mandru de tine, spune orice parinte, indiferent ca e mama sau tata, iar tu iti incepi calatoria incercand inconstient si in zadar sa satisfaci o dorinta egoitica ancestrala, ce a cauzat atata violenta pe Planeta.

Nu de mult insa, datorita unui numar in crestere al sufletelor care au perceput conflictul si au renuntat la lupta imaginara si inutila din interior, energiile feminine si masculine au inceput sa se balanseze, iar structura informationala a campului a inceput sa se schimbe. Dar acest lucru in sine produce un disconfort maxim in omenire. Una simt si alta gandesc. Si pentru ca numai ce gandesc e adevarat, pentru ca are sens si asa trebuie sa fie, se creeaza un soi de lupta intre ceea ce poate mi-ar placea, dar e utopic, si ceea ce stiu Eu ca este.

Sunt multe aspecte in care s-a instaurat aceasta hidra a patriarhatului. Dorinta ascunsa de a-ti castiga aprobarea tatalui, sau a mamei transformata in tata, fiind doar un exemplu. Si este cu mult mai mult decat cine conduce, femeia sau barbatul… Nu este greu sa irenunti la un razboi a carui inutilitate incepi sa o intrevezi.

Un alt aspect al debalansarii patriarhale a fost si debalansarea Divinitatii in constientull colectiv. Am creeat o imagine a unui Dumnezeu masculin, pe toata suprafata Pamantului si ne-am inchinat catre diversele aspecte ce i-au fost atribuite. Dar in noi functioneaza conflictul ancestral cu tatal personal din familia umana, pe care vrem sa il facem fericit, dar care ne, sau ne-a facut sa simtim ça nu suntem in stare, si ca nu meritam sa fim iubiti, sau ne-a abandonat, etc. Si uite cum, prin suprapunerea imaginilor, a aparut echivocul, fiecare proiectand asupra imaginii lui Dumnezeu, tot conflictul interior. Si cate razboaie s-au purtat in numele lui Ego, de fapt? Am intrebat mai multi atei care sunt cauzele negarii lui Dumnezeu. Invariabil in adancul motivatiilor a aparut imaginea unui tata uman, sau a unei mame transformata in tata, care a adus suferinta.

Opreste-te suflete si alege libertatea! Alege sa te reinventezi. Alege sa fii bun. Uita conflictele, iarta si permite-ti sa razi. Chiar daca trecem prin perioade dificile, ai incredere ca Dumnezeul Adevarat, Mama- Tata la un loc, din care toate s-au facut, ce e in tot si toate, este Lumina, Iubire si Suflare. Daca el respira, respira si tu cu el. Lasa-l sa te curete de frica. Si cand frica dispare, intregul Univers se echilibreaza.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire