“N-ai avea nici o putere asupra mea, daca nu ti-ar fi fost data de sus”, spunea Iisus la un pas de a fi rastignit. Asa ca poate te gandesti de doua ori inainte de a tŕage concluzii pripite, caci nimic pana la urma nu se intampla decat daca asa a fost menit sa fie.

Acesta nu este fatalism, dar este intelepciunea de a intelege Legile in interpatrunderea vietii cotidiene. Orice actiune, orice cuvant, orice gand pe care l-ai avut, sau ai, si prin orice situatie ai trece, fii constient ca nu s-ar fi intamplat, sau nu se intampla, daca n-ai fi generat o serie intreaga de reverberatii. Si pana cand ultima litera a Legii nu se va implini, poti amana, poti fugi, dar nu te poti ascunde.

Uneori intelegem, uneori nu. Cel mai adesea ne intrebam de ce, fara sa incercam macar sa ne gandim ca poate ar fi ceva de inteles pentru a opri perpetuarea acelorasi ecouri la infinit.

Planul Divin functioneaza cu mare precizie, dar asta nu inseamna ca nu ai alegerea, ca in fiecare secunda a vietii tale sa vrei sa echilibrezi, sa vrei sa fii mai bun, sa te ridici pe cat se poate deasupra tuturor evenimentelor si sa intorci si celalalt obraz. Asa se poate schimba orice plan, orice scenariu, orice profetie. Prin puterea pe care o ai de a schimba in tine gandurile, emotiile, actiunile. Frica genereaza frica. Violenta genereaza violenta. Ura genereaza ura. Separatismul genereaza toate acestea la un loc. Fii bun stiind ca si tu poti ajuta, chiar daca totul se intampla cu un scop al carui inteles poate inca iti scapa. Fa-ti rolul pe care ai ales sa ti-l faci, du-ti menirea pana la capat, si nu incepe sa te vaieti, sa te plangi, sa te razboiesti cu morile de vant. Fii demn si danseaza in capul horei, daca tot ai ales sa intrii in hora. Fiecare partitura in parte are rolul ei in simfonie. Si cand iti termini treaba, pleci. Daca te mai intorci sau nu insa, tine doar de ceea ca alegi acum sa faci. Cauta sa intelegi, nu sa raspunzi. Invata sa accepti, nu sa acuzi. Da mintea la o parte si lasa canalul de la Dumnezeu deschis catre inima. Simte ce sopteste inima. Dezvolta compasiunea si trimite Iubire catre intreaga Planeta, caci toti avem nevoie de Iubire. Alege intelept si actioneaza!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire