Am o dorinta ascunsa, dar puternica! Visez ca va veni ziua in care se va gasi vaccinul pentru virusul fricii. Vad cum particula asta subatomica va fi identificata si izolata, si cum antidotul salvator, pe care toata lumea il asteapta, Iubirea, va anihila repede orice forma de manifestare a celui mai mare virus cu care se confrunta omenirea de atata vreme.

Daca virusul principal al fricii dispare, dispar si mutatiile lui, violenta, ura, competitia, comparatia, stressul, egoismul, impreuna cu toate simptomele pe care le dezvolta, suferinta, boala, orgoliul, mandria, singuratatea, instrainarea, izolarea, depresia, etc. Oare cum ar fi sa te trezesti intr-o buna dimineata si sa constati ca te simti altfel? Ca te simti bine? Ca nu te mai deranjeaza nimic? Ca ai devenit imun la tot ceea ce te irita? Ca incepi sa te distreze amintirile in care te vezi cum te agitai fara noima? Ca esti impacat cu tine, cu cel de langa tine, cu mama natura sau tata pamant? Si ca te bucura cantecul pasarii, adierea vantului, zambetul celorlalti, raza de soare sau picatura de ploaie… Utopic, nu? Plictisitor ar spune altii.

Vaccinul acesta anti frica, este ceea ce fiecare poate realiza acasa, in propriul laborator. Echipamentul de protectie pe care trebuie purtat, contine vointa, puterea si determinarea, puse in slujba luptei pentru anihilarea virusului mortal. Si da, in acest razboi sfant, va trebui sa te arunci cu toate fortele, cu toate resursele. Dar fa-o cu Intelepciune, ca un general care stie sa isi conduca trupele pe un camp de bataie. Este imposibil sa nu incepi sa vezi rezultatele schemei de vaccinare, inca de la primele doze. Si cand incepi sa simti efectele, injecteaza-te cu vitamina Iubirii. Aceasta va creste brusc sistemul imunitar. Rezultatele excelente se obtin prin perseverenta, iar perseverenta se intareste prin rabdare, atentie, motivatie, si vizualizare.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire