Cand imi cer iertare eliberez toate energiile blocate, din campuri, structuri, din spatii, din toate timpurile si dimensiunile. Asa se face iertarea. Prin a-mi cere io iertare, cu tot ceea ce reprezint astazi, cu tot ceea ce am reprezentat vreodata, cu toti stramosii ce se ingemaneaza in mine, pe toate liniile temporare posibile. Si doar asa se intampla Iertarea. Caci sunt un suflet trezit, care intelege Legile si care constientizeaza cum functioneaza ele.

Oricand, incepand cu aici si acum, poti incepe sa simti, ca la nivel de camp, dacà antrenezi tot ceea ce ai blocat in mii de ani, infiferent sub ce forma, prin gand, cuvant sau fapta, are loc alchimia transformatoare a purificarii intregului.

De cele mai multe ori ne suparam pe altii, sau pe situatiile in care am ajuns din cauza altora, ii acuzam, ii judecam, ii blamam, dar nu vedem barna din ochiul nostru. Orice interactiune presupune macar doi factori. Incepe sa constientizezi ca vina pe care o cauti in afara, este de fapt cea care te-a dus pe calea unui conflict, conflict care de altfel nu face decat sa iti arate tot ceea ce nu functioneaza inca in tine. Cand te ierti pe tine, ca parte integranta a interactiunii, il eliberezi pe celalalt, de la care iti ceri iertare ca l-ai tinut blocat in campurile tale.

Aceste blocaje pot veni pe mai multe cai, cum ar fi cel de familie, neam, natie, nationalitate, gen, rasa, umanitate. Partea frumoasa vine din faptul ca sta in puterea fiecaruia, sa acceseze Puterea Divina si sa elibereze aceste energii care intuneca toate corpurile energetice, fie ca sunt ele individuale, colective, sau chiar Planetare.

Priveste-te ca fiind parte a intregului si constientizeaza ca esti o particula ce are puterea de a curata. Apoi iti ceri iertare de la intreaga Creatie a lui Dumnezeu, pentru toate formele prin care ai dezechilibrat-O, indiferent daca ai facut-o cu voie sau fara voie. Cata vreme ai fost parte a dezechilibrului, chiar daca nu ai fost constient si indiferent de ce alte forte au fost implicate, prin constientizare iti ceri iertare.

Tot ceea ce s-a gandit, spus, facut sau simtit, sunt energii care au continut energia fricii si au generat violenta care s-a manifestat ca energie de atac. Si cum ceea ce iese se intoarce, am cazut victime ale autosabotarii perpetuate. Pentru toate aceste imi cer iertare, pentru ca regret ca am facut-o, dar am cea mai profunda recunostinta a constientizarii si imbrac totul in cea mai inalta energie a Iubirii Hristice cu care ma contopesc.

Iarta-ma opreste karma, construieste darma, te aduce in Tao si te aliniaza cu Iubirea. Daca inveti sa iti ceri iertare vei transcende Ego-ul care te tine prizonier in zona negativa a celui care se considera nevinovat, dar asuprit. Revendica-ti puterea si cere-ti iertare, echilibreaza prin smerenie si data viitoare nu mai ridica piatra. Asuma-ti si fii responsabil!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire