Da, ti-e frica. Stiu ca ti-e frica. Poate si mie imi e. Dar cel mai frica imi e de felul in care gandesti si iti dai puterea acctionand orbeste in eresuri si erezii. Opreste-te omule si linisteste-te, daca vrei sa faci ceva bun.

Atata vreme cat te nasti prin om, esti om si trebuie sa iti invingi conditia si limitarile. Cand dezastrul in jurul tau se dezlantuie, ar fi cel mai bun moment sa cauti linistea interioara si sa lasi gandurile la o parte. Ai o sansa unica de a te regasii. Ca om esti temator, e in firea lucrurilor. Esti slab si puterea interioara a pierit de mult, odata cu indepartarea de tot ce-i bun si frumos din interiorul tau, de orbirea provocata de intunecarea puritatii esentei Divine ce a fost amagita, pacalita si apoi manipulata.

Daca e sa iti fie frica, pai sa-ti fie frica de intunecarea mintii ce a creeat Ego-ul. De asta sa te feresti. De ceea ce faci fara sa stii. De invrajbirea ce intuneca acum si preotii si lucratorii in Lumina. De cei ce stiu si nu fac. De cei ce te amagesc. De cei ce varsa venin impotriva altuia, care duce la adancirea separarii. De violenta provenita din necunoastere si neintelegere. De lideri si profeti mincinosi. De lupii in haine de oi.

Nici o profetie iesita din gura unui om, indiferent de cine crezi tu ca este sau a fost, nu se intampla de la sine. Orice profetie are nevoie sa fie pusa in aplicare de cei ce isi doresc ca ea sa se intample. Cartea Revelatiei, Apocalipsa lui Ioan, de mii de ani este folosita ca manual de initieri, caci asta este. Dar au fost ascunse tehnicile in povesti metaforice, pentru ca intr-adevar nu se pot da perle la porci, pana cand acesta nu vrea sa se ridice si sa se lepede de pielea porcului. Tehnicile din Cartea Revelatiei, sunt invataturile lui Iisus catre apostoli, pentru atingerea Iluminarii si a ascensionarii sufletului catre Imparatia lui Dumnezeu. Noi il cautam insa pe Hristos pe cer printre norii miscati de tehnologii avansate devenite terestre!

Iisus insusi, pentru a-si indeplini misiunea pe Pamant, a pus in miscare mecanismele de a indeplini prorocirea ce anunta venirea lui Mesia. A fost poate singura cale de a redeschide anumite canale de comunicare intre om si Divinitate, ce fusesera acaparate de fratia intunecata. I-a fost frica? Da. A vrut sa renunte? Da. Dar intre Fiul Omului si Fiul Domnului, si-a pus sufletul in mainile Tatalui si si-a incheiat misiunea. Si s-a infaptuit! De atunci il ai pe Hristos in tine, caci in tine a reinviat. Nu-l mai cauta in afara!

Nu mai crede in iluzii, nu-ti mai da puterea, nu trage concluzii definitive si nu mai acuza ca sa te scuzi. Stiu ca nu ti-e bine in pielea ta, mai ales ca s-ar putea sa vina tata cu ea in bat de la camp, dar nu intra in isteria intunecata a prezicerilor, previziunilor, sau profetiilor. Observa manipularile si du-te in Hristos. Nimic nu este definitiv, decat daca tu crezi asa. Din multitudinea de scenarii posibile ce sunt acuma vii in Univers, nu alege sa intaresti unul singur. Alege intelept, alege in Lumina, alege in Iubire!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire