Rezistenta la schimbare este o lipsa de imaginatie, dar si o lipsa de incredere. Lipsa de incredere are doua laturi principale, lipsa increderii in tine si lipsa increderii in Dumnezeu. Si toate trei, la un loc, provin din frica.

Mie mi-ar fi mai frica ca schimbarea nu apare. Nu cred ca poate fi ceva mai trist decat sa ramai intepenit intr-o structura aparent fixa, pe care din obisnuinta o numesti normalitate. Cum sa vrei sa te intorci la nefericirea coliviei, cand ai putea invata sa zbori? Tine doar de tine sa observi ca ai aripi, si sa incepi sa te intrebi ce se face cu ele.

Iubirea iti da aripi si Dumnezeu zambeste cand zbori. Dar daca tu crezi ca ai aripi din ceara, uita-te mai bine. Dumnezeu e mult mai creativ.

Imbratisez schimbarea pentru ca face parte din frumusetea vietii. Uneori poate sa doara, alteori poate fi dificil, dar astea ar putea fi un semn ca inca traiesti si esti provocat sa te misti. Inafara structurii false si fixe a gandurilor, totul este in miscare, dar tu, prin atasamentele lui Ego, ramai in durerea pe care crezi ca o simti si, de multe ori, ai vrea sa te opresti. Dorinta ta e comanda pentru Univers, si daca asta ceri, asta primesti. Se cheama ca ti-o faci cu mana ta. Si asa, pana dupa pana, te trezesti si vezi caricaturile aripilor, pe care, cu intelepciune, le poti recupera si folosi. Depinde de ce vrei.

Rezistenta la schimbare apare undeva in copilarie, cand poate te-ai simtit nedreptatit si ai vrut sa iti faci dreptate, sau poate ai trecut printr-o experienta importanta si ai inteles ca schimbarea doare, sau orice alt tip de interactiune, care te-a facut sa simti ca totul s-a intors cu susul in jos. Sunt acele experiente adanc infipte in subconstient, ca te fac sa crezi ca stabilitatea vine din exterior, din rutina si automatisme. Siguranta aceasta este insa cel mai fals tip de credinta. Pentru ca se bazeaza pe factori ce nu tin de tine. Iar Universul are metode de a-ti arata acest lucru. Toate se intampla ca sa incepi sa iti cunosti Sufletul si sa il inviti sa devina constanta de care ai atata nevoie. Acesta este punctul de sprijin, pentru a rasturna propriul tau univers.

Schimbarea este cel mai bun Profesor, Guru, sau Maestru. Te invata sa te adaptezi si te obliga sa creezi. Te scoate din cuibul unde zaci fara pene si cauti sa-ti recompui oul din bucatele de coaja moarta si te obliga sa devii phoenixul ce renaste cu fiecare provocare. De ce ai vrea sa stai ascuns pe-o creanga, cand ai putea sa te bucuri de puterea pe care ti-o dau aripile? Provocarile sunt parte a Planului Sufletului, ce la randul lui face parte din Planul Divin. Copacul nu zboara, dar tu poti. Alchimia Divina este provocarea ce te invata cum sa dai drumul atasamentelor si sa fii bine in orice situatie, indiferent de ceea ce urmeaza sa se intample. Aceasta este libertatea dupa care tanjeste fiecare si care este in spatiul inimii. Posibilitatea de a schimba copacul, pentru ca forta ta sta in ceea ce stii, sau ai disponibilitatea sa inveti, sa faci, este unul din lucrurile pe care ai venit sa inveti sa le faci. Ce tot astepti de la un copac batran si bolnav? N-ai obosit sa il tii in picioare? N-ai putea sa il lasi sa se prabuseasca si sa iti folosesti ariplile pentru a creea ceva mai bun? Lasa structurile vechi sa cada, scutura-ti praful de pe aripi si bazeaza-te pe puterea ta interioara. Creeaza in Iubire si Armonie. Transforma tot ce nu e folositor prin Lumina Lui Dumnezeu. Orice moment este la fel de bun. Acum ori niciodata, e deviza curajului asumat. Si intreaga Forta Divina iti va fi alaturi. Aminteste-ti ca esti o fiinta multidimensionala si adu-ti aceasta amintire in jurul tau, renuntand la tot sistemul de credinte ce te-a invaluit pana acum.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire