Iubirea nu este un sentiment, este o stare. Este a fi sau a nu fi, este inceputul si sfarsitul, este manifestare si nonmanifestare, este Creatia si Creatorul. Cuprinsul si necuprinsul ingemanate si polarizate, este cea mai inalta frecventa a tot ceea ce a fost, este si va mai fi.

Este spatiul geometric ce se deschide prin chakra inimii, unde prezenta Eu Sunt se contopeste in tot ceea ce Este. Aici este starea fara de stare si imensa pace a acceptarii a tot ceea ce este. Este spatiul fara de timp, din care toate s-au facut si este intelegerea fara ratiune a oricaror manifestari ale Creatiei. Dincolo de prag, este totul sau nimic.

Iubirea este ritmul dintre viata stiuta si cea nestiuta, pulsul comun al oricarei forme de viata, sunetul geometriei prin care totul se reaseaza firesc in matca apelor primordiale.

Nu e dorinta, e dincolo de pasiune, nu e intrebare, e contopire. E dincolo de cuvinte, caci e insusi Cuvantul ce se reverbereaza intre punctele cardinale si elementele pe care le trezeste la Viata. Este Logosul apusului si rasaritului, jocului manifestat al planetelor in materia vibrationala. Si este tot ceea ce exista dincolo de vrere, de minte, de separatie.

Este Puterea inteleasa si Vointa inteleapta, este Viata fara de moarte, tinerete fara batranete si Lumina eterna ce mangaie si straluceste. Este Dumnezeu in Creatie si totul in El, prin Suflul comun al eternei existente. Este totul si mult mai mult, trei, cinci, sau sapte, doi, patru, sau doisprezece, feminin si masculin din nimic in infinit, intr-Unul.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire