Odata cu scufundarea Lemuriei si apoi a Atlantidei, comunicarea cu Divinitatea si Dumnezeu a devenit din ce in ce mai greu de realizat, caci cei ramasi devenisera mult prea prinsi in Ego pentru a-si mai aminti de rolul lor pe aceasta Planeta. Dupa mandrie vine negresit caderea.

Povestea Turnului Babel, este despre stramosii nostri care au vrut sa reintre in comunicare cu Divinul, prin utilizarea unor ramasite din stiinta si tehnologia pe care o avusesera. Cu mult timp inainte, omul stia sa comunice cu Planeta, sa miste si sa foloseasca resursele energetic, functie de necesitati, pana cand in marele lor orgoliu, atatat de alte forte ale Universului cu care s-au aliat din dorinta de a-si arata puterea, s-au crezut mai presus de Dumnezeu si aproape au reusit sa distruga Planeta.

Lemuria este considerata ca ar fi fost Gradina Raiului, iar de aici pana la Turnul Babel, trecand prin potopuri ce au modificat geografia, respectiv scufundarea Lemuriei si apoi a Atlantidei, cei ramasi s-au simtit alungati din Rai si au tot misunat pe ceea ce ramasese din Pamant, intru a-si face un rost si a da un sens vietii lor. Dar caderea in dimensiunea 3D, nu mai permitea comunicarea cu Mama Natura, si nici comuniunea cu intregul. Divinul feminin s-a separat de Divinul masculin.

In Babilon s-a incercat o tentativa de comunicare cu un alti zei, cu alte forte, dar cum nimic din ceea ce stiau nu mai functiona, au reusit prin ritualuri incomplete sa strice si mai mult Geometria Sacra la nivel individual, ceea ce a dus, iarasi, la adancirea separatiei intre oameni, a oamenilor cu Planeta si a intregului cu Divinitatea. Separatia prin fragmentarea dimensionala a devenit un soi de “a doua natura”. Oamenii nu au mai vorbit aceeasi limba, nu au mai comunicat, s-au separat si s-au insingurat, ceea ce a dus la instaurarea imperiului fricii.

Nu Dumnezeu a produs separarea, nu Dumnezeu a distrus Planeta, asa cum nu Dumnezeu a incurcat limbile. Ci omul, ca parte a Lui Dumnezeu, parte de care a uitat ca exista in el. Si asta este de temut. Discursul cu Dumnezeul care pedepseste, vine din dorinta orgoliului uman, de a subjuga si manipula.

Era Varsatorului si ascensionarea in 5D, sunt in stransa legatura si cu reinvatarea limbajului pierdut. Daca comunicarea intre indivizi este insa inca greoaie, exista varianta de unificare in Cuvantul Lui Dumnezeu, caci acesta este singurul care ti-a ramas la dispozitie. Unificarea pleaca din spatiul inimii si se extinde in intregul Univers. Nu sunt necesare nici ritualurile complicate, nici cuvinte alambicate, nici sacrificii sau jertfe fizice. Toate acestea au tinut oamenii in separare prea mult timp.

Coborarea mintii in inima este tehnica pentru reconectarea cu Sinele Inalt. Se poate realiza in multe feluri, inclusiv prin yoga. Sau prin constientizare. Inchide ochii si simte-ti mintea, percepe-o ca pe un intreg energetic ce vibreaza intens, apoi fara sa gandesti cum, pur si simplu, coboar-o in spatiul inimii si tine-o acolo. Gandeste de acolo la absolut orice aspect al vietii tale. Si ai sa simti cum fara efort, capul devine limpede, inima intelege si triaza, da raspunsuri, realiniaza si linistea se asterne catre intreaga fiinta. Ganditul in spatiul Iubirii, e mult mai eficient, caci foloseste Cuvantul in limbajul Lui Dumnezeu

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire