Cand Iisus-ul nascut propovaduia ancorarea celei de-a 5-a dimensiuni, printre oamenii ce inca nu aveau capacitatea de a patrunde pana in esenta adevarurilor metaforizate, de fapt isi indeplinea misiunea de a reface si ancora anumite Geometrii de Lumina, ce urmau sa conduca omenirea si Planeta catre zone vibrationale mai inalte. A fost un soi de rescriere curajoasa, asumata de Maestrii si Extraterestrii Hristici, a unor coduri, necesara schimbarii unui viitor sumbru. Ioan a facut-o prin Apa, Iisus prin Foc, amandoi sub obladuirea Sfantului Duh, unificator. Pentru a anihila “puterea cu chip de leu” (felinele lyriene), a fost nevoie de venirea Maestrilor in planul fizic 3D, intr-un anume moment pe axa timp-spatiu, iar pentru aceptare la nivelul mentalului colectiv, a fost necesara nasterea in trup de om.

In toate textele ce au supravietuit furiei distrugatoare a Intunecatilor, sunt cuprinse aproape toate setarile de care are nevoie orice fiinta pentru ascensionare. Doar prezentarea lor in contexte malitioase, a facut ca omenirea sa intarzie procesul de trezire. Citeai sau ascultai, simteai ca e ceva acolo, dar nu puteai sa decodezi in termeni de Adevar Divin, pentru ca nu aveai acces inca la manualul de decodare. Dar pentru ca Universul lui Dumnezeu nu a renuntat la eliberarea Pamantului, s-a atins numarul de treziri necesar pentru schimbarea vibrationala a ancorarilor catre o alta realitate. Acum ai inceput sa te intrebi cum de n-ai inteles mai devreme- caci ai fost orb si acum vezi. Dar inca ti-e frica.

Principiile acestei ascensionari sunt simple, dar pe cat sunt de simple, pe atat de dificil de pus in practica de fiecare in parte, caci “mai usor ar trece camila prin gaura acului, decat bogatul pragul Raiului”. Incepe o perioada insa in care valorile se rastoarna si ce parea vis, va deveni realitate prin materializare la comanda ce pleaca din spatiul inimii.

Era Varsatorului si a 5-a dimensiune sunt o frumoasa perioada ce se asterne in fata Planetei si pe masura ce fiecare incepe sa inteleaga si sa recompuna propriul puzzle, totul se va schimba.

Schimbarea de fapt se bazeaza pe a invata sa renunti la tot ceea ce nu-ti trebuie, de a alege sa te simti fericit si multumit in aici si acum, si a invata magia alchimica a adaptarii la orice situatie. Lucru usor de obtinut atunci cand devi dispus sa experimentezi si un nou fel de a trai, sau un alt fel de a gandi. Nu mai cauta sa te intorci la ceea ce a fost ieri, ci mai bine intreaba-te ce ai putea face azi, daca ieri n-ar exista! De ce sa te mai raportezi la ceea ce a cauzat atata violenta pe Pamant, la sisteme artificiale creatoare de iluzii desarte a unei fericiri conditionate? O viata simpla, fara ambitii si orgolii desarte, fara Ego, cu bucuria apartenentei la Intreg, in care nevoia ta este nevoia tuturor, n-ar fi oare mai putin solicitanta fata de incrancenarea de a-ti demonstra valoarea si a calca pe cadavre pentru a obine ceva pe care oricum il pierzi? Te-ai gandit cum ar putea fi viata ta daca nu ti-ar fi frica si de umbra ta? Poate ca e un moment bun sa te intrebi care sunt adevaratele valori umane. Daca ai mai avea de trait doar pana maine, esti sigur ca nu ai regrete, frustrari, furii si ca iti simti Sufletul impacat cu tine insuti si cu Imparatia Lui Dumnezeu? Si nu uita ca nu pleci cu bunuri materiale tridimensionale. Dar oare cu ce pleci?

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire