Candva un cardiolog batran, mi-a spus ca inima nu doare si tot incercam sa inteleg explicatia stiintifica cu mintea care spunea ca totusi durerea se simte in inima. Mult mai tarziu am ajuns sa inteleg ca avea dreptate. Dar numai cand am invatat cum functioneaza anatomia energetica.

Inima nu doare, dar dor gandurile, atasamentele la un anume rezultat care nu s-a intamplat conform asteptarilor, dor programele in care gandim si in care incercam sa ne integram, prostia doare. Toate dor la nivelul mintii care creeaza anumite tipare si genereaza vibratii joase, pe care inima refuza sa le primeasca. In conflictul gandurilor, organele au de suferit.

Spatiul inimii este cel mai frumos spatiu din intregul Univers pentru orice fiinta umana. Ar fi trebuit sa invatam de mult cum sa il folosim. Manualul de instructiuni insa, nu se releveaza decat cand il cauti. Iar societatea cu tot ce o defineste, prefera controlul mental, armoniei, frumusetii si Iubirii. Normal, inima nu poate fi manipulata. Inima nu intelege suferinta, ura, sau frica. Poate nu degeàba vechii egipteni aruncau, in mod simbolic, creierul considerat a fi centrul mintii.

Crezi ca iubesti si trimiti inimioare in eter, dar la primul semn de furtuna, inimioarele dispar si lasa in loc ceea ce oamenii numesc rani. Apoi afirma cu tarie ca aceste rani sunt de nevindecat si lasa timpul sa creeze iluzia obisnuirii cu o durere imaginara. Care, spun unii, e umana si fireasca. Ba il mai baga si pe Dumnezeu in ecuatia manipulatoare a lui Ego, scornita de minti intunecate ce vor sa se infrupte din vibratia joasa generata de suferinta. De asta spatiul inimii e greu de gasit si de accesat. Pentru ca geometia sacra a fost invaluita in mister. Dar ce pare greu, devine usor cand vrei. Vointa ta e Lege. Important este sa nu renunti. Afirma si apoi ramai nemiscat in furtuna ce se creeaza. Il vrei pe Dumnezeu, sau pe ego?

Sa incerci sa nu gandesti cu mintea, este practic imposibil. Este ca si cum i-ai cere Planetei sa nu se mai invarta. In nemiscarea ta insa, coboara toate gandurile in inima. Asa simplu. Imagineaza-ti cum vartejul gandurilor il cobori in piept si tine-l acolo. Inima are neuroni si poate gandi singura. Si atunci cand functioneaza, nu pacaleste, caci acesta este spatiul sacru in care daca intrii trebuie sa iti scoti pantofii. Este spatiul in care Hristosul te realiniaza cu Dumnezeul din tine si te reuneste cu Universul Lui Dumnezeu. Si atunci vrerea ta devine Vrerea Lui.

Renunta la lupte inutile, si invata Cuvantul, ca sa poti intra in spatiul Fericirilor. Fii ferm pe pozitie si devino structura fixa a Imparatiei Divine, in care ceea ce iti doresti este bine pentru toti! Vibreaza cu intregul si astfel se va inchide usa raului. Se poate! Acum mai mult ca niciodata!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire