Planeta Pamant este cunoscuta in intreg Universul ca Planeta Liberului Arbitru. Ea este una dintre cele mai dificile Scoli la nivel de Suflet-Spirit, iar cea mai importanta lectie pe care oamenii o au de invatat este lectia curajului. Curajul de a deveni propriul tau arbitru.

Cu mult timp in urma, cand Planeta a fost creeata, iar Mama Natura si-a asumat rolul de a co-creea cu Divinitatea, a inceput sa fructifice si corpurile omenesti. Atunci s-au luat mai multe hotarari la nivel Galactic, printre care si aceea a noninterferentei, pentru a permite sufletelor incarnate aici, sa se trezeasca si sa invete mai intai cum functioneaza ei, Legile, si intregul Univers, iar mai apoi cum sa devina parte a acestui minunat proces, intrand in zona de intrajutorare intru ridicarea intregului.

Liberul Arbitru are multe conotatii la diferite nivele de deschidere a constintei, nivele care incep cu asa numita trezire. Tot Legea Liberului Arbitru este cea care confera libertatea totala in alegeri. Aceasta Libertate este dreptul Divin al fiecarei constiinte umane aflate in procesul desavarsirii pe Pamant.

Libertatea este dreptul de a gandi si de a lua hotarari fara a fi interferat, manipulat, sau obligat. Este dreptul fiecaruia de a spune da, sau nu, functie de propriile credinte. Este dreptul fiecaruia de a cauta si a se informa asupra adevarurilor. Este dreptul de a te razgandi si a lua alte decizii, caci doar prin greseli se invata. Este dreptul de a experimenta pentru a invata. Este dreptul de a respira, simti, crea, iubi. Si este dreptul de a intelege cum sa functionezi in dualitatea interna -alegerea Lui Dumnezeu, sau a lui Ego, este normala in procesul invatarii. Iar pentru aceasta Libertate trebuie sa lupti! Nimeni nu are voie sa ti-o ingradeasca, sau sa ti-o fure! Esti in mare pericol cand nu-ti poti folosi abilitatile.

Trezirea este doar primul pas in intelegere. Daca te-ai trezit nu devii peste noapte Maestru. Dar poti intelege cu mai mare usurinta daca ceea ce vezi in jur, este benefic sau nu pentru tine. Si poti incepe sa iei masurile pe care le crezi de cuviinta. Actiunea este verbul transformarii. Adica trezirea iti da posibilitatea de a iesi din energia fricii si a actiona! Daca actiunile tale sunt in conformitate cu Legile Divine si respecta Liberul Arbitru, este cu atat mai bine, caci acest tip de gandire te va duce mai aproape de Imparatia Cerurilor. Sa nu faci altuia nimic din ceea ce tie nu-ti place sa ti se intample, ar putea fi o setare buna a mintii.

Frica duce la sclavie. Sclavia mintii inchide spatiul inimii si Lumina-Iubirea nu mai pot intra. Si in aceste conditii viata insasi devine inutila. O viata irosita, o sansa pierduta. Degeaba traiesti pana la 80 de ani, daca esti mort de la 18. Lasati mortii sa isi ingroape mortii, dar tu, cel ce te-ai trezit, dezmeticeste-te, scutura-ti praful de pe picioare si cere-ti drepturile!

Cere-le cu inima deschisa si actioneaza, caci nimeni nu poate, sau nu ar trebui sa gandeasca ca poate, sa faca ceea ce e corect pentru tine. Fii bland, dar ferm! Fii hotarat si lupta! Lupta-te cu tine si pentru tine! In procesul trezirii nu mai ai timp! Fiecare secunda devine esentiala! Fiecare minut se transforma in eternitate, daca actionezi. Nu mai permite altor forte sa iti fure energia, puterea si dreptul de a fi. Lupta pentru libertate si lupta pentru drepturile tale, noastre, Divine!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire