A pofti este una dintre cele mai nocive energii ce se invarte in jurul Planetei de mii si mii de ani. De aici provin pacatele si asa au aparut poruncile.

Pofta sau dorinta sunt echivalente. Mari sau mici, ele sunt cele ce trebuie infranate, invinse si supuse, caci cea mai mare realizare a unui om este aceea de a prelua controlul asupra lui insusi si de a deveni puternic.

Ispita sau tentatia, este generata de Ego, si se manifesta la toate nivelele si sub toate formele. Mancarea, posesiunile, sexul si puterea, sunt cele generale, care se ramnifica chiar pana la a rupe o floare pentru ca iti place. Acest “imi place” ne-a incurcat energiile din cele mai vechi timpuri, pentru ca langa admir, a aparut vreau, si langa vreau, sa am. Suntem complet debalansati in acest imperiu al vrerii si al dorintelor. Si din pacate, aceeasi mentalitate, iau ce imi place si apoi arunc ca nu-mi mai trebuie, o aplicam nu numai lucrurilor, dar si fiintelor. Consumam si aruncam fara sa stim ce facem, fara sa ne gandim, fara sa discernem, fara sa ne pese ca de fapt suntem manipulati de o energie ce ne tine vrajiti sub imperiul dorintelor.

Ca sa poti intelege mai bine cum se poate iesi din cercul vicios al dorintelor, incepe sa te infranezi si invata sa rezisti tentatiei. Vei stii ca ai reusit cand te vei bucura ca poti sa renunti la orice, fara sa suferi. Bucuria de a fi mai puternic ca dorinta, te aliniaza cu sufletul si, la un nivel mai profund, te elibereaza din frica. Pentru ca inveti sa spui nu prin propriile forte. Iar cand acest lucru se intampla vei atinge gradul de libertate ce te va face sa nu mai poti fi manipulat, indiferent de planul din care vin ispitele. Se spune ca 40 de zile ar fi necesare pentru infrangerea oricaror ispite, dar apoi ai intreaga viata pentru a le controla. Sunt 40 de zile pentru a le identifica si a invata cum sa le supui, dar maiestria se va manifesta apoi in fiecare secunda.

Dorinta se inlocuieste cu preferinta. Dar la preferinta poti renunta usor, atata vreme cat nu mai este un chin pentru tine. As prefera sa, in loc de vreau sa, inseamna ca poftele le-ai pus in cuiul Lui Dumnezeu. Si daca nu primesc, sau nu se intampla, sau nu obtin, ce? Pot sa renunt frumos, cu gratie, pentru ca devin constient ca poate ceea ce vreau, la nivelul necesitatilor mele meschine, nu este intotdeauna in conformitate cu Planul Divin, sau in aliniament cu Sufletul si Spiritul meu. Faca-se voia Ta, vie Imparatia Ta! Devin alchimistul emotiilor mele si transform orice in avantajul meu, ma repozitionez si pot raspunde oricaror provocari.

Aceasta este una din caile pentru a atinge libertatea ce este dreptul tau din nastere. Sa te eliberezi de sub slabiciunea pe care Ego o creeaza in interiorul fiecaruia si care la nivel mai mare devine instrument de manipulare in mainile fortelor intunericului.

Nu este neaparat daca sa mananci sau nu carne, desi incalci porunca de a nu ucide, dar este de a-ti dovedi tie ca poti! De a prelua ceea ce iti apartine prin Drept Divin! De a deveni puternic si stapan pe puterea ta! De a te alinia la Cuvantul Domnului si de a-ti stapani mintea si emotiile. Pofteste insa cu ardoare la Imparatia Lui Dumnezeu si niciodata nu incerca sa echilibrezi Lumina cu Intunericul. Ori una, ori alta. Alege cu intelepciunea Sufletului cu care cere-ti unirea in fiecare moment.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire