Fiecare dintre noi, indiferent de culorile ce pot aparea in aura, are o anume culoare predominanta ce este data de Raza Sufletului, Raza Monadica si corpul eteric. 7 sunt Razele principale, 12 in total. Acestea determina structura individuala si sunt determinante in manifestarea misiunii personale.

Copii Indigo, sau structurile Indigo, sunt una din creatiile speciale ale Arhanghelului Metatron si Sfantului Duh ( energia feminina), ce sunt trimisi pe Pamant cu misiunea de a vibra la o anume intensitate, pentru a curata energetic intreaga Planeta si a conferi posibilitatea celorlalte structuri sa isi indeplineasca Planul.

Cea de-a 6-a Raza, este Raza Indigo, al carei Cohan este Maestrul Sananda, dupa cum este cunoscut in planul interior, sau Iisus in planul exterior. Aceasta raza alimenteaza plexul cu intreaga energie ce, la randul ei, alimenteaza structura cristalina si taioasa a Indigoului. Cel putin corpul eteric al Indigoului adevarat are culoarea Indigo, iar in jurul corpului fizic intreaga aura este Indigo (atentie, nu violet!).

Energia Indigoului este puternica, taioasa si greu de suportat de catre cei care sufera de orgolii marunte, si sunt vanati pentru a fi tinuti inchisi de catre fortele intunericului. Multi se simt coplesiti de valurile de energie negativa si au tendinta de a se victimiza foarte usor. Dar la fel de usor se elibereaza, cand devin constienti de puterea lor si isi revendica aceasta putere!

Este un moment oportun ca structurile Indigo sa isi uneasca corpurile de lumina, pentru a ajuta la curatarea intregii Planete.

Indigoul este empat prin definitie, pentru ca are menirea, la nivel planetar, de a absoarbi energia negativa si a o purifica, oferind posibilitatea celor veniti pe Raza 7-Violet de a o transmuta mai usor. Acum ar fi momentul sa schimbe (sau sa adauge) acest tip de empatie si sa se deschida, prin intuitia caracteristica, catre Creatorul Metatron si Maestrul Sananda, care prin intermediul Sfantului Duh, ii vor infuza cu toata puterea de care au nevoie pentru a curata prin vibratia inalta intreaga structura a Planetei.

Indigoul nu este un luptator ce scoate sabia, caci el este insusi arma ce purifica. Este si trebuie sa se cupleze la structura de ametist a planetei si sa ramana canal deschis in slujba Divinitatii pentru intrajutorarea umanitatii si a Planetei. Indigoul este prin structura lui, echivalentul ametistului intre cristalele Pamantului. Cei ce au cunostinte despre cristale, stiu ca ametistul este cristalul ce curata orice alt cristal si nu are nevoie sa fie purificat pentru a purifica la randul lui.

Daca esti Indigo, prin intentie si respiratie, activeaza-ti merkaba. Expira si prin expiratie lasa sa intre prin structura ta, intreaga lumina ce vine pe linia Suflet, Spirit (Monada sau prezenta Eu Sunt), Metatron si Sfantul Duh, Dumnezeu. Prin aceeasi expiratie coboara-ti mintea in inima si cupleaza plexul la vibratia inalta, prin apnee. Vizualizeaza cum te conectezi la structura de ametist a Planetei si simte-i vibratia. Prin inspiratie, ridica toata aceasta vibratie, inapoi catre canalul tau. Ramai in apnee pana se produce cuplarea. Repeta de 3 ori si vizualizeaza in jurul tau campul Indigo de protectie ce se creeaza. Apoi, tot prin intentie, cere sa-ti unesti corpul de lumina cu toate celelalte structuri asemanatoare tie. Vizualizeaza Planeta si trimite Lumina si Iubire catre toti oamenii, toate fiintele, Mama Natura si intreaga Planeta.

Ai in tine aceasta putere! Canalizeaz-o cu vointa puternica si cu sentimentul de razboinic, catre tot ceea ce este necesar sa se schimbe, pentru a recrea pacea, armonia si frumusetea de care este atata nevoie. Vibratia Iubirii Indigo este mare, asa ca vibreaza din, si cu intreaga ta fiinta. Vino in mod constient in grila Indigo a energiilor ce purifica Planeta si participa activ alaturi de toti ceilalti Lucratori in Lumina.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire.