Viata bazata pe carbon este o vasta epopee a bacteriilor, virusurilor si a tuturor microorganismelor care fac posibila existenta sa. Fara ele nu exista viata in forma pe care o cunoastem.

Organismul uman, precum si cel al tuturor vietatilor, functioneaza pe baza acestor microorganisme, care pastreaza echilibrul natural al intregii planete. Fiecare are rolul lui, iar atunci cand dezechilibrul apare, apar si ceea ce se numesc boli. Simbioza naturala se debalanseaza prin corpurile energetice si sunt supuse aceleasi Legi, a Cauzei si Efectului.

Corpurile energetice, sau subtile, sunt extrem de afectate de puterea gandului. De gandurile proprii, sau de gandurile altora. Si pentru ca de obicei suntem invatati sa aderam la parerile altora, introducem in propriul nostru sistem toate dezechilibrele ce exista in cel, sau cei care le-au emis.

Un dezechilibru creat in organismul tau, nu poate fi refacut decat prin renuntarea la sistemul de gandire care l-a provocat. Chiar daca actionezi doar asupra corpului fizic, cata vreme energia degajata prin dorinta vindecarii de exemplu, nu este mai mare decat cea care te-a imbolnavit, procesul vindecarii, chiar daca pare ca s-a produs, nu va fi incheiat si va reaparea, posibil sub alta forma, mai devreme sau mai tarziu. De aceea, chiar si in tratamentele energetice, se lucreaza asupra schimbarii modului de a gandi, poate chiar mai mult decat asupra corpurilor. Credinta ta te-a mantuit!

Suntem invatati sa gandim limitat, dualist si in general negativist si nu stim cum sa ne pozitionam cand manifestarile neplacute apar in corpul fizic. Privim boala ca pe un inamic si ne luptam, ingerand substante ucigase cu propriul nostru ecosistem, care este ansamblul corpurilor noastre. Sunt multe aspecte pe care nu le intelegem inca, cum ar fi cele karmice, implanturile si chiar modul de functionare al corpurilor prin intermediul centrilor energetici. Dar o boala poate fi privita si ca o provocare, prin care daca intelegi mesajul, poti sa evoluezi pe calea sufletului, spre spirit. Nimic nu este intamplator si totul se intampla cu un scop. Dar Legea spune ca orice cauza este de fapt efectul unei alte cauze, si tot asa pana cand incepi sa intelegi si constiinta incepe sa se deschida. Totul e ciclic, si totul se intoarce, pana cand vei invata sa spui GATA! AJUNGE! AM INTELES! Cand vei spune NU cu puterea adunata si asumata, vei incepe sa manifesti ceea ce vrei sa se intample, fara a mai intra in energia negativa a modului de gandire care iti spune ca nu se poate. Aceasta este libertatea Divina pentru care trebuie sa lupti! Nu vine din exterior, ci exista in tine. Ca sa o accesezi trebuie sa muncesti, sa vrei si sa ceri ajutorul de la Dumnezeu si intreaga Forta Divina. Cere si vei primi, dar efortul de a fii bine, este personal si nu are sfarsit.

Iisus vindeca punand doua intrebari: Crezi in Dumnezeu? Crezi ca Dumnezeu te poate vindeca prin mine? Miracolele se intampla cand vrei si accepti in mod constient sa fii puternic si cand incepi sa fii atent la a nu mai pacatui pri ganduri lipsite de iubire la adresa ta, sau a celorlalti.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire