Dumnezeu nu pedepseste, pentru ca Dumnezeu este Iubire, iar Iubirea este Dumnezeu. Legea in schimb este cea care, conform principiilor, cere reechilibrarea energiilor. Cu cat actiunile tale sunt mai agresive, sau daunatoare, pentru tot ceea ce te inconjoara si aici intra si energia gandurilor, cu atat echilibrarea karmica va fi mai puternica.

Esti Suflet si Spirit, esenta de Lumina si Iubire, ce provii din Dumnezeu, si in care te vei intoarce in momentul anihilarii Egoului negativ. Esenta care esti este imbracata in forma, in corp fizic, eteric, emotional, astral si corpurile spirituale. Pentru ca sa descoperi esenta, forma trebuie transmutata.

De cele mai multe ori, datorita modelelor de gandire preluate si perpetuate de-a lungul istoriei, limitarile gandirii au creeat discordie, separatie, instrainare, ce au dus la cresterea agresivitatii si a lipsei totale de Iubire Divina, intelegand prin acest concept orice forma de iubire pe care o cunoaste mintea umana. Ura a aparut prin comparatie, din nefericirea interioara a conflictului fals dintre ceea ce simti si confruntarea cu planul fizic. Lipsa armoniei interioare a generat imposibilitatea comunicarii, iar separarea de Dumnezeu, a dus, prin inducere si deducere, la ideea pedepsei Divine. Apoi ideea vinii, a dus la o noua separare.

Cadrul fricii s-a instalat. Iar cand ti-e frica esti usor influentabil. Informatia a fost ascunsa, taindu-se astfel accesul la cunoastere. Lipsa cunoasterii a intarit frica si credintele eronate au dus iarasi la conceptul de pedeapsa, pe care, pentru usurarea cugetului, unii au proiectat-o pe Dumnezeu.

Intr-un sistem de gandire al lui Ego, e mai simplu sa crezi in pedeapsa Divina, decat in propria greseala. Actiunea ta este cea care te face sa traiesti efectul, care la randul lui poate deveni cauza unor alte actiuni generatoare sau nu de karma.

Daca Dumnezeu bate, pedepseste si iarta, inseamna ca Dumnezeu te judeca, ca este un parinte critic, care iti cere perfectiunea, iar tu ar trebui ca indiferent de actiuni, sa te chinui sa obtii aprobarea acestui tip de parinte dominator, intransigent, gelos, razbunator si incontinuu nemultumit. Dar poate ca astea ar fi toate tipare ale Egoului pe care ar trebui sa le transformi in mintea ta?

Cu astfel de gandiri limitate de vanitatea lui Ego, a disparut Iubirea. Asa ai inceput sa te urasti pe tine, iar cand nu te poti iubi pe tine, nu ai cum sa ajungi la adevarata Iubire a Universului Divin. Separatia aceasta a dus la cresterea beznei mintii. Si cand nu vezi, ti-e frica si ramai in cercul vicios al repetarii. Frumusetea consta insa in imensa Iubire a lui Dumnezeu, care iti ofera posibilitatea de a te opri din goana ciclica oricand vrei, oricand te consideri pregatit.

Cunoaste si intelege Legile, invata sa le aplici, renunta la Ego si paseste in Lumina care Iubeste, care te iubeste si te-a iubit intotdeauna, dincolo de limitarile spatiului si timpului.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire