Tot ceea ce gandesti se bazeaza pe fapte deja petrecute si pe imaginatia care imbraca trecutul si il proiecteaza in viitor. Totul se bazeaza pe ce crezi cu convingere, de fapt pe inflexibilitatea mintii de a permite o alta intelegere.

Cand vremurile se schimba, daca nu-ti schimbi modul de a gandi si ramai ancorat in credinte, convingeri, dogme, sau obiceiuri, vei deveni anacronic, iar inadaptarea ta va crea valuri de negativitate, pe care le vei improsca in jurul tau, oravindu-i pe ceilalti. Iti faci rau in interior, faci rau in exterior.

Mentalitatile invechite si prejudecatile programate, precum si actiunile violente, daunatoare, de separatie si superioritate sunt printre primele ce trebuie schimbate. Cum crezi ca ai putea evolua daca tu inca crezi in diferentele intre sexe, sau de culoare a pielii? Cum sa se reaseze o societate cand inca crezi in actiuni extrem de violente, in manipulare, in secretomanie, in subjugare, in discriminare, in suferinta si multe altele asemanea? Iar credinta ta realimenteaza exact aceste convingeri.

Cand apar schimbari oamenii au tendinta sa o ia razna, si pentru ca nu stiu ce sa faca, sa gandeasca, sau cum sa se comporte, se reintorc la natura animalica violenta, iar instinctul de supravietuire inchide constiinta. Violenta devine lege si ca in orice confruntare, castiga cine e mai tare.

Pentru ca nu stiu sa se comporte, oamenii cauta lideri care sa ii conduca, si sunt fericiti cand sunt obligati sa respecte reguli, indiferent daca acele reguli sunt sau nu benefice. Dar energia puterii poate amagii, iar acest ciclu al schimbarii unei puteri cu alta, se manifesta pe Pamant de mult prea multa vreme.

Invata omule sa iesi de sub influentele Ego-ului, invata Legile Universului, descopera-te pe tine si vei vedea ca daca ai Legile in tine, vei stii sa discerni si sa actionezi cu intelepciune, fara a face rau, adica fara a dezechilibra nimic din Creatie. Armonia si intelepciunea Divina, sunt cele ce iti vor calauzi gandurile si actiunile in aceasta noua Era a Varsatorului. Lasa trecutul sa moara si intra in Era Iubirii, Era Intelegerii, Era Luminii, caci usa se deschide usor daca rostesti Cuvantul.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire