Nu e treaba mea sa judec pe nimeni. Fiecare are dreptatea lui si fiecare este liber sa aleaga orice drum vrea in viata. Dar imi fac datoria de a spune ca iti dai prea usor puterea!

In fiecare zi, din postura mea de consilier spiritual, aud despre dorinte fierbinti ale oamenilor, de a-si lua diverse si multe initieri in tot soiul de metode. Toata lumea vrea sa fie initiata in tehnici elaborate, unele dintre ele fiind chiar alambicate si greoaie, pentru a deveni peste noapte mari maestri initiati. Si cum imaginatia o poate lua usor razna, multi au impresia ca daca au anumite initieri, devin brusc dumnezei pe Pamant. In Biblie sunt numiti lupi in haine de oi.

Orice tehnica este minunata, atata vreme cat o practici suficient de mult, pana cand ajungi la adevarata intelegere ce se ascunde in ritualuri. Din experienta am constatat ca, cu cat e mai simpla, cu atat este mai puternica. Dar, nici o tehnica nu te face mai bun, nici o tehnica nu te va duce catre ascensionare, daca nu inveti doua lucruri. Unul este cum sa integrezi tehnica in viata de zi cu zi, iar celalalt, care este cel mai greu, este sa iti educi mintea, copilul interior, subconstientul, ego-ul, personalitatea, astfel incat sa iti poti stapani gandurile, emotiile, impulsurile, poftele, dorintele, violenta si mai ales frica, pentru a intra in aliniament cu Sufletul, cu Spiritul si cu Dumnezeu atoate-creatorul.

Orice tehnica functioneaza, dar nici o initiere nu iti poate aduce linistea, pacea, bucuria, si chiar daca atingi momente de extaz, daca fundatia psihologica este desenata pe nisip, caderea si recaderea sunt garantate.

Stiu ca poate parea dificil sa renunti la gandurile de atac, la comparatii si competitii inutile, la un stil de viata ce te-a adus in pragul depresiilor de atatea ori, sau la sacrificii inutile si complet nefericite, dar daca nu vei invata sa stai singur pe picioarele tale si sa fii puternic, nu vine nimeni sa te salveze. Alegerea modului de a simti, gandi si actiona sunt personale. Ingerii, Arhanghelii, Maestrii si toata Forta Divina iti sunt alaturi pentru a te ajuta, nu pentru a face pentru tine!

Degeaba stapanesti o tehnica si faci “minuni” cu ea, daca motivatiile tale nu sunt cele mai pure. Orice gand negativ, cu sau fara tehnica, intr-un final se va intoarce. Nu poti emite negativ si sa te astepti sa se transforme in pozitiv. Nu-l poti folosi pe Dumnezeu dupa bunul tau plac, facand rau si avand impresia ca esti mai presus de ceilalti oameni.

Magia energetica o poate accesa oricine, dar nu oricine va intra in Imparatia lui Dumnezeu. Magia este una singura, dar depinde de tine ce faci cu ea. Te poti duce catre Lumina, sau poti ramane in zona de Umbra si Intuneric. Spiritualitatea trebuie inteleasa, acceptata, integrata in intreaga fiinta si aplicata aici, pe Pamant, printre cei ce te inconjoara, nu doar in imaginatie. Asa devii maestru. Invatand cum sa stai in Lumina si Iubire in permanenta si devenind un lucrator intru intrajutorarea semenilor tai. Mainile care ajuta, sunt mai sfinte decat cele care se roaga! ( Sai Baba).

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire