De fiecare data cand nu intelegi ceva, intreaba-te! De fiecare data cand crezi ca stii, intreaba-te! Tot ceea ce stii, sau crezi, atunci cand te intrebi daca este sau nu adevarat, te va ajuta sa iti deschizi constiinta catre un alt nivel de intelegere.

Concluziile pripite vin din limitarea mintii si nu au legatura cu Imparatia lui Dumnezeu. Dar ca sa deschizi usa Imparatiei, pune la indoiala tot ceea ce crezi ca stii si permite-i Intelepciunii Hristice sa te invete.

Atunci cand intrebi, vei primi intotdeauna raspunsul pe care il poti intelege. Si tine doar de tine sa vrei sa intelegi mai mult, mai profund. Provocarea de a-ti depasi limitele mintii conduse de Ego, este parte a drumului personal si de aceea nici o cale nu este gresita. Dumnezeu te iubeste oricum si pentru ca te iubeste te lasa sa vrei sa te intorci la el. Nu te forteaza, nu te pedepseste, nu te bate si nici nu te judeca, caci toate acestea vin din alegerea ta de a gandi intr-un anume fel, functie de puterea credintelor tale in programele matrixului 3D. Ajuta-ma Doamne sa inteleg mai mult!

Tot ceea ce crezi este adevarul tau, iar Dumnezeu nu te va contrazice niciodata. Doar tu poti sa te contrazici si bine faci. Doar asa poti evolua catre intalnirea cu Sufletul tau. Saltul in constinta se produce cand incepi sa te deschizi catre orice posibilitati, catre alte moduri de a privi. Dar pentru asta fii pregatit sa renunti la convingerile rigide care iti limiteaza existenta. A invata sa renunti este un proces amplu si dificil. Nu-ti fie frica de conceptul de greseala. Cand imbratisezi Iubirea Hristica, vei intelege ca a gresi este normal in procesul de cunoastere, dar vei incepe sa iubesti sa gresesti. Altfel n-ai avea cum sa ajungi la intelepciune. Singura greseala este suficienta.

Si daca vrei sa intelegi, deschide-ti ochii si asculta : tot ceea ce Dumnezeu vrea, este sa il jerfesti pe Ego pe altarul Iubirii Hristice. Asculta-ti soapta Sufletului care te ghideaza spre Lumina Divina. Dumnezeu in Trei, in tine!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire