Multi au auzit despre sentimentul de recunostinta si despre faptul de a multumi in permanenta pentru ceea ce ai. Si desi multi cred ca o fac, nu sunt atenti la formele subtile pe care le imbraca Ego, ce duc la contracararea multumirii.

Daca spui ca esti multumit, de ce vrei in permanenta altceva? A vrea altceva decat ai, este de fapt o forma de nemultumire.

Judeci? Crezi ca ar trebui ca cineva, sau ceva sa fie altfel? Este o alta forma de nemultumire, care te face sa crezi ca esti mai bun, sau ca stii mai bine ce trebuie altul sa faca.

Ai dorinte? De fapt iar esti nemultumit si te proiectezi in imaginatii sterile, ce nu fac parte din Imparatia lui Dumnezeu. Inlocuieste dorinta cu preferinta la care poti renunta cu gratie, fara sa suferi!

Compari, sau te compari? Intrii in tot soiul de competitii? Sunt alte forme de nemultumire la adresa ta, care te pozitionezi ori mai sus, ori mai jos, in contextul vietii pe Pamant.

Te simti nedreptatit, neputincios, neinteles, sau nevazut, neapreciat? Sunt alte forme ale modului in care Ego iti conduce viata.

Crezi cu tarie ca doar ceea ce stii tu este adevarat? Ca esti detinatorul adevarului suprem? Si poate ca in contextul asta ai vrea sa pui mana pe bici, sa faci ordine si sa impui credinta ta, celuilalt? Ei bine, este tot Ego.

Exemplele pot continua, dar cred ca ai prins ideea. Ca sa intrii in starea de multumire, adu pacea in interior. Elimina, sau stapaneste toate aspectele Egoului Negativ si vei deveni puternic. Spui “Multumesc Doamne”, dar apoi te gandesti ca mancarea este cam nesarata, sau ca parul nu-ti sta bine, si ai iesit din aliniamentul Sufletului, ai parasit starea de recunostinta.

Tot ceea ce ti se intampla sunt ori teste ale Spiritului, ori reechilibrari energetice. Daca le intelegi nu se mai intorc. Daca nu, se vor intoarce sub diverse forme, pana cand iti inveti lectia, sau treci testul. Il vrei pe Dumnezeu? Renunta la Ego. Nu pot fii echilibrati, asa cum nu poate fii echilibrata Lumina cu Intunericul.

Multumeste si pentru o unghie rupta, sau pentru orice durere. Boala in sine este o manifestare a modului in care gandesti. Cand vrei sa vrei sa renunti la Ego, totul incepe sa se schimbe. Totul poate fi transformat. Viitorul insusi se schimba in fiecare secunda.

Lucreaza cu tine si schimba-te pe tine, iar tot ceea ce te inconjoara se va purifica in timp. Violenta nu ajuta. Renunta la ea, si cheama Lumina Divina, pentru a deschide calea Iubirii Hristice.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire