Frica de esec produce blocaje la toate nivelurile fiintei. Sunt ranile adanci pe care le vindeci greu, caci in modul de gandire schematic al egoului, cineva trebuie sa fie vinovat. Si cand ai fost educat in sistemul iluzoriu al vinovatiilor si al greselilor, este usor sa iti fie indus sentimentul esecului, ce te va proiecta in zona esuarilor lamentabile in propria viata.

Parintii iti pun oglinzile lectiilor ce ar trebui invatate, dar simpla intelegere a acestui aspect nu va rezolva blocajele emotionale. Sentimentul de vinovatie odata instalat va genera valuri de emotii care vor iesi la iveala mereu, sub o forma sau alta. Si de cele mai multe ori, vor intari convingerea ca ai dat gres, ca n-ai procedat bine, apoi intrii in zona ar fi trebuit sa spun, sa fac altfel, iar rana aceea veche a copilariei in care te-ai simtit vinovat pentru ca ai luat o nota mica, se adanceste.

Dualitatea te-a invatat ca ce-i acolo ascuns in mintea ta adanc, trebuie sa ramana acolo. Si faca-se voia ta! Dar timpul nu vindeca, caci nu este nici Lumina, nici Iubire. Emotiile suprimate, durerile ascunse cu grija, lacrimile retinute si sentimentele negate, cu sau fara voia ta, isi cer dreptul la vindecare.

A considera ca esec multe din actiunile pe care le-ai facut, tine de lamentarile obisnuite ale lui Ego. Dumnezeu nu vede asa, caci Dumnezeu vrea doar sa inveti cum sa gasesti calea catre tine si implicit catre El.

Amintirile nu sunt vii. Tu le pastrezi vii in mintea ta, si sunt un indicator bun al ranilor ce te tin legat de un trecut ce nu ti-a servit ca Profesor Divin. Dumnezeu vrea sa nu te opresti din a incerca. Daca tu crezi ca viata ta e plina de esecuri, mai gandeste-te inainte de a incepe sa te consideri si pe tine insuti un esec. Nu exista esec. Exista insa, multe moduri de a face orice. Ce daca, aparent, ceva nu este cum vrei tu? Incearca altceva. Invata sa te adaptezi la noi abordari, la noi posibilitati, la noi oportunitati.

Si cand te doare, iubeste ca te doare! E doar un atasament ce provine dintr-un sistem de gandire indus, pe care cu inocenta l-ai crezut!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire