Daca vrei sa ne intelegem, nu ma ameninta! Copilul meu interior e putin rebel si nu raspunde bine la amenintari! Iti intorc spatele, imi scutur praful de pe talpi si imi vad de calea mea.

Inca din vremuri stravechi, omul a invatat sa supravietuiasca. Cand viata i-a fost pusa in pericol, a invatat sa fuga, sau sa se lupte. N-a invatat insa niciodata sa stea linistit sa il manance leul. N-am mai fi existat pe Planeta!

Cu trecerea anilor, cu aparitia societatilor civilizate, educatia si manipularea, l-au adus pe om la stadiul de a-si uita instinctele, dar desi a uitat ca este in natura lui sa fie liber, acest instinct n-a disparut. Conflictul intre ce simti si ce ai fost invatat sa faci, sau sa crezi, naste cele mai multe accidente, atat in psihic, cat si in fizic. Cam asa a aparut si violenta. Din conflictul interior. Apoi cel care a vrut sa fie mai tare, l-a obligat pe celalalt sa se supuna, si incet dar sigur, a aparut atrofierea instinctelor cu care Dumnezeu a creat fiinta umana. Instinctele sunt minunate, atunci cand reinveti sa le folosesti asa cum le-a lasat Dumnezeu!

Atrofierea instinctelor a dus la atrofierea simturilor, deconectarea de la sursa Divina fiind urmarea cea mai des intalnita. Omul s-a obisnuit sa creada in ceea ce i se spune, sa nu isi foloseasca atributele Divine, sa astepte sa fie indrumat de altul si sa se supuna oricaror rigori ce ii sunt impuse, fara ca macar sa isi puna intrebari. Dar pentru a evita o posibila revolta a celor care intrau totusi in contact cu Sufletul lor, puterea cu chip de leu a descoperit ca manipularea creaza marionete perfecte. Cand cineva iti tot spune ca esti prost, ai tendinta de a incepe sa te indoiesti de tine, apoi de a te intreba daca nu cumva are dreptate, pentru a sfarsi lamentabil in convingerea ca are dreptate. Energia lui anihileaza energia ta.

Dumnezeu te-a creat frumos, cu instincte sanatoase, din Iubire, din Lumina si Tarana, si ti-a dat prin Suflare, ceea ce se numeste Liberul Arbitru. Adica ti-a dat puterea de a alege in orice moment si in orice aspect al vietii. Cand cineva, vine si iti distruge sistematic increderea in tine, si te tine sub valul hipnotic al unei societati bolnave, careia nu-i pasa de fiecare individ in parte, trezeste-te omule, caci puterea lui Dumnezeu e in tine! Alege libertatea! Alegerea te scoate din inertie si distruge frica.

Pe vremea cand omul se plimba liber pe Planeta, fiecare membru al tribului era important si valoros. Iubea pe aproapele lui, ca pe sine insusi si impreuna il iubeau pe Dumnezeu Adevarat. Toti pentru unul si unul pentru toti! Ce avea unul, aveau toti si nimeni nu suferea de foame, de frig, sau de alte lipsuri, pentru ca nu aparuse lacomia. Totul se impartea egal, caci toti am fost si suntem egali in fata lui Dumnezeu.

Si asa este si va fi!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire