Daca te intrebi cum arata Dumnezeu, uita-te in oglinda. Daca nu-ti place ce vezi, daca ai reprosuri de facut, daca ai vrea sa arati oricum altfel decat esti, sau daca nu intelegi, inca nu-l vezi pe Dumnezeu. Vezi ceea ce-ti sopteste Ego!

Degeaba incerci sa cauti in afara, ceea ce nu poti gasi in tine. Dumnezeu e in cuget, in trup, in spirit, in tot ceea ce esti si nu stii.

Degeaba crezi in tot soiul de erezii si iti apleci urechea spre soapte ritualice arzand lumanari si tamaie. Daca esti orb, n-ai cum sa auzi Cuvantul!

Dumnezeu nu e-ntr-un loc, asa cum nu este mai mult intr-unul ca in altul. Nu asculta o voce mai mult ca pe alta si nu este impresionat de declaratii. De altfel nu e impresionabil. Ce ai putea face, pentru a impresiona Lumina? Nu-l mai confunda pe Dumnezeu cu Ego!

Dumnezeu e Lumina, e Iubire, e bucurie, e cantec, e zambet, e bunatatea inimii, e daruire, e fericire, e multumire, e pace, e suflare de viata , e tot ceea ce stii si tot ceea ce vei afla, e rabdarea nesfarsita, e energia pura si puternica a echilibrului de dincolo de frica. E in cantul pasarilor, in mirosul florilor, este in ape, in vanturi, in elemente, in schimbarea anotimpurilor si in rotatia Universului. Dumnezeu Atoatecreatorul, Dumnezeu Cuvantul, Dumnezeu Lumina, Dumnezeu Iubirea.

Cel mai mare miracol este acela in care realizezi ca esti perfect asa cum esti, ca nu ai nevoie de nimic caci nu ai fost creat in lipsa, cand il gasesti pe Dumnezeu in tine si devi una cu El prin Hristos. Si atunci se elibereaza cea mai profunda recunostinta pentru tot ceea ce este, adica pentru Dumnezeu.

Tata-Mama Dumnezeu, Hristos fiul si Sf. Duh fiica, trei in unul, in Iubire spre Lumina. Cum e inauntru, asa si in afara. Cum e sus, asa si jos.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire